Helg

Hoppas att du har en bra helg! Idag har varit en sån där riktigt soft dag. Vi skulle egentligen umgåtts med Åkessons, men pga sjukdom blev det inget. Vi kan förhoppningsvis träffas imorgon istället. Vi tog en lång frukost och bara hade det gott. Seth är inne i en period då han sitter och leker med lego och är nöjd med det. Efter lunch åkte vi till Mosås. Marcus sprang ett lopp idag så han var inte hemma, men barnen och Lovisa var hemma så vi fikade lite tillsammans. Härligt. Jag älskar verkligen att sitta med Molly i famnen. Vilken go tjej hon är. Och Alva är inte heller sen att vilja sitta i knät och jag älskar´t!! Hugo är ju lite för cool för att sitta i mitt knä, men oh, vilka leenden man kan få från honom. Det blir nog en kille som många tjejer kommer falla för :D

Igår hade vi en underbar avslappnad eftermiddag och kväll med nyvunna vänner här i Örebro.

På måndag kommer Stefan skjutsa Seth till mamma och pappa. Han ska vara där i veckan, när både Stefan och jag jobbar, så att han inte behöver börja på fritids förrän veckan efter. Oh, vad jag kommer sakna honom! Men han kommer ha det så bra. Han längtar verkligen dit!

Igår satt han i sitt rum och lyssnade på Ted Gärdestad och"Sol vind och vatten". Han sjöng med så gott han kunde och spelade på sin ukulele. Han är så go! (Men närmar sig sexårsåldern, vilket märks på det skiftande humöret och det trots som kommer och går. Det är tur att han inte är långsint utan att det går över lika fort som det kommer.)


Min älskade, fina kille! Världens goaste i mina ögon!!


Kommentarer
Postat av: Kristina

härligt att ni kan mysa ihop. Ni låter som en så mysig familj. Gläds att jag får följa med er på livsresan Kramar

2011-07-30 @ 22:31:31
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0