Följetong

Vi var ju väldigt snabba med att bli klara med det mesta i lägenheten förutom Seths rum. Nu när det är färdigt blir det rörigt i lägenheten igen. Du vet, man plockar upp grejer, sprider ut dem för att kunna organisera dem. Det blev hur rörigt som helst nu igen i lägenheten. Så när jag gick till jobbet imorse var vardagsrummet i kaos. När jag kom hem var det hur fint som helst :) Vad glad man blir då!! I eftermiddag när Stefan gått till jobbet fixade jag det sista i Seths rum. Nu är det bara en tavla som ska upp och lite stjärnor i taket :)

Det som är kvar att göra i resten av lägenheten är att sätta upp några hyllor och bära ner saker i förrådet. Denna vecka blir nog inte så mycket gjort dock, för Stefan ska predika på söndag och ha två samlingar på Hampe, som är om två veckor och nästa vecka är han ledig. Så allt ska göras denna vecka, plus massor annat som ska göras, så vi ses i dörren. men det är vi ju vana vid ha ha. Nästa vecka kommer vi ha massor tid, för då är vi ju hemma tillsammans så fort jag är hemma från jobbet.

På fredag har vi bestämt att Stefan är hemma iaf :) Då är det ju ändå Midsommarafton!

Här kommer lite nya bilder från Seths rum. Bilderna gör inte rummet rättvisa... men men. Vi är nöjda och Seth är sååå nöjd! Han älskar sitt rum!


Kortet är taget från dörren.


Också från dörren...


Från sängen, eller egentligen skrivbordet, eftersom sängen är så högt upp...

Just nu sitter jag och tittar på Nyhem på kanal 10 och det är min kusin som leder lovsången tillsammans med ett gäng från Gilead i Göteborg. Roligt att se honom där!! Man blir glad och stolt, trots att jag inte gör något ;)

Jag måste säga att med tanke på att vi bara bott här i tre och en halv vecka så har vi kommit iordning bra och det känns så gott att det redan är "hemma".

Jag har mycket funderingar just nu om hur vi som människor möter livet... Jag tror det kommer ett inlägg om det snart :D.

Jag önskar dig en skön kväll och vill återigen säga att jag tycker det är så roligt att du tittar in här hos mig!!


Kommentarer
Postat av: Kristina

Så fint det blev och ni är fantastiska på att fixa och dona. Jag blir så imponerad och även av att du är så positiv i allt du gör. Att vara pastorsfru är mkt ensam tid det minns jag från min barndom och ajg minns när vi barn till slut sa att det vi önskade var att pappa ngn gång skulle var hemma till fars dag så vi fick uppvakta honom som andra barn fick med sina pappor. Då var ju skilmässor inte så vanliga. Känner mig glad att ni ska få mer tid med varann. Ibland tycker jag och maken oxå gått om varann han är ju diakon med både helger och kvällar, men nu när jag inte orkar ssk mkt blir det lite mer tid hemma,men ibland är man så trött att man inte orkar prata men man finns ju tillsammmans. Låter intressant med ditt kommande inlägg om hur vi människor möter livet. Kramar till dig från mig

2011-06-21 @ 21:42:29
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Susanne

Det ser ju jättefräckt ut! Men kommer han upp i den jättehöga sängen? Läskig stege.. jag hade nog inte velat klättra upp på den.

2011-06-22 @ 15:22:06
URL: http://www.spelafela.se
Postat av: Anna

Hej Mia och hela familjen. Så roligt att läsa att ni redan känner att Örebro och er nya lägenhet är "hemma". Önskar er en härlig och välsignad midsommarhelg.

Kram Anna

2011-06-23 @ 22:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0