Glad i hjärtat

Idag har jag så mycket att vara glad för!
Igår eftermiddag tittade Ullis, Jonas, Lucas och Oliwer förbi. De var på genomresa till ett bröllop på västkusten och tittade upp till oss i ca en timma. Underbart. Ljudnivån på barnen var enorm, men det gjorde inget, för de var så glada :)


Glada killar.

Idag var vi bjudna hem till en familj här i Örebro. Seth och jag åkte dit till mellis. Seth var lite osäker innan vi åkte dit, men efter ca tre min lekte pojkarna med varandra som om de hade känt varandra jämt. Vad härliga barn är! Stefan och Samuel mötte upp till kvällsmaten och vi hade hur härligt som helst. Tack Carro och Samuel för en underbar eftermiddag och kväll!!!

Vi åkte tillbaka när Stefan skulle vara i kyrkan runt 19 tiden. Seth och jag gick hem för att ha fredagsmys. Efter en liten stund kom Stefan hit med några ungdomar, eftersom de har tårttävling ikväll. Man fick gå hem till någon om man ville för att göra tårtan, så Stefan tog med sig sitt lag och gick hit. Nu bakas det tårta för fullt i köket och Seth charmar tjejerna :) Jag hoppas på att få lite bilder på de olika tårtorna som bakas ikväll så ni får se!

Imorgon kommer min fina bror hit och hjälper Stefan att tapetsera Seths rum. Seth och jag åker till Lovisa och barnen och är där under tiden.

Jag är så tacksam och glad idag!!


Gandalf tar en tupplur i min gamla Cowboyhatt, som Seth har numera...

Hoppas du får en fantastisk helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0