Hej hej

Jag sitter här i min ensamhet och har det gott! Stefan har varit i Oskarshamn idag och pratat på Sport for lifes kaplansutbildning. Han tog med sig Seth, eftersom jag jobbade och lämnade honom i Söderköping hos farmor. Hon jobbar som lågstadielärare och han har varit med henne i klassen tidigare och fick vara med en stund idag också. De kommer hem nu när som helst och jag misstänker att jag kommer bli överöst av upplevelser och prat av Seth :)
Det har varit riktigt gott att vara ensam en stund nu ikväll. Jag har inte gjort något särskilt alls och jag tycker jag förtjänar det :D Jag tycker det går jättebra på mitt nya jobb. Helt över förväntan faktiskt. Jag är väldigt trött bara, men det är ju inte så konstigt när man byter stad, bostad och arbete. Jag får vara trött! Jag ser fram mot semestern om ca tre veckor! Då kommer Stefan och jag träffas mer och det behöver vi. Det är inte roligt att gå om varandra varje dag. Vi är ju vana att göra det då och då, men nu är det varje dag och vi hinner inte prata med varandra ordentligt. Men det är ju under en kort tid, så det går bra. 
 
Jag har suttit och tittat lite på kort och hittade detta härliga kort på Seth:

Här är han inte gammal... Jag tycker det är en så skön bild. Han ligger i sin pyjamas helt avslappnad på sängen och tittar på TV. Cool redan då :)

Jag trodde aldrig det var möjligt att älska en annan person så mycket som jag älskar denna underbara kille! Det är så jag blir alldeles tårögd!

Hoppas din vecka blir bra!!!


Kommentarer
Postat av: Annika

Du är en snäll och godhjärtad människa.Vad skönt ni ska få det under semestern tror jag.Ha en fortsatt trevlig vecka du också. Kram från Annika.

2011-06-13 @ 20:46:29
Postat av: Kristina

tack för din rara kommentar. Du är värd att få vila en stund. Ja tänk att man kan älska ngn så mkt som ett barn. Nyss var min Andreas nyfödd o nu går han ut nian. Det går så fort och varje dag säger han mamma jag älskar dig. Det är en nåd

Ha en bra morgondag kram

2011-06-13 @ 22:52:27
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0