Stjärtlappshopp

Igår på Vox bjöds det på glass till barnen, för båda ledarna, Ulrica och Zara, fyllde år. Zara frågade om någon kunde gissa hur mycket hon fyllt. Seth gissade (eller visste) rätt. Hon frågade såklart hur han visste det och då svarade han: "Jag använde min hjärna". Ha ha!!

Idag tog vi en snabbtur till Örebro. Först fikade vi hos Pernilla och barnen, Robert var inte hemma. Sedan åkte vi och tittade på vår nya lägenhet. Den är jättefin. Visst, det är ju en hyrlägenhet så det är ju hål i väggarna lite här och där och kanske inte precis de tapeter man valt själv, men den är fräsch och vi kan ju tapetsera om någon gång om vi vill. Framförallt så ingår det diskmaskin!! Den bästa uppfinningen EVER!!! :D

När vi kom hem åkte Stefan direkt till Leksand med Victor, Mackan och Mats. Han fick det i födelsedagspresent av dem - vilken bra present till Stefan!! Tyvärr är det tydligen redan avgjort så matchen blir inte så spännande, men det är ju ändå hockey.
Seth och jag mötte upp Ulrica och barnen och åkte stjärtlapp utför kullen. (Jag åkte inget, men barnen och Ulrica gjorde det). Här kommer lite bilder från denna underbara, soliga eftermiddag:


Ulrica och Oliwer på väg ner för backen. Han ville åka med mamma en gång, men sen åkte han i full fart själv nerför den isiga backen.
Så jag i lite motljus.


Barnen i härliga senvintersolen.


Och så lite fika förstås.

De stora pojkarna började åka i full fart nerför och sedan flyga i ett uppbyggt hopp. Det tyckte de var riktigt roligt!

Seth flyger...


...och så här glad är man efteråt :) Ulrica ligger bakom och tar kort på pojkarna när de kommer farandes.
Lucas flyger över guppet.


Och så full fart upp igen.


Ännu ett hopp... (det gick bra i landningen)


Seth flyger igen, Ulrica tar kort och Lucas tittar på, efter att ha själv ha gjort ett rejält hopp.

Nu har vi ätit kvällsmat och väntar på att Frida ska komma och titta på Mello med oss. Stefan hinner nog hem till det, skulle jag tro.

Måste bara berätta att våra katter är som myten om katter är... de gillar inte vatten - i bemärkelsen att bli blöt. Utanför vårt hus har det blivit stora vattenpölar som ibland är just vattenpölar och ibland skridskobana, beroende på temperaturen. Våra katter går försiktigt försiktigt på isen/vattnet och sprätter med benen när de blir det minsta blöta och hoppar hit och dit för att komma undan. Det ser verkligen roligt ut. Knäppa katter :)

Hoppas du haft en skön lördag och att du får en bra lördagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0