Pingjass och katter...

Nu är det som det ska igen. Stefan är hemma (ja, inte just nu, eftersom han alltid är i kyrkan på fredagkvällar med ungdomarna, men han är hemma i Avesta igen) och Seth är hemma. Jag har börjat krya på mig, vilket är skönt. Det var kanon att ha mamma och pappa här, även om jag får dåligt samvete över att jag inte orkade vara så social med dem som jag ville. Nu börjar ju vardagen komma tillbaka, när vi är någorlunda friska och vi är hemma allihop. Det känns så bra det!

Mamma och jag satt och pratade om ord som Seth ännu inte säger som de "ska" vara. Det är så gulligt och jag tänkte skriva ner lite här, för att i framtiden komma ihåg. Han pratar ju väldigt bra och rent med rrrrrrrrungande rrrrrrrrr. Han är väldigt noggrann med sina r, förstår du :), men några ord blir inte helt rätt och jag älskar det. Det är klart att det är bra om han pratar rent och rätt, men när han pratar helt som man "ska" kommer han ju vara stor... Jag är inte beredd på det än ;) Dessutom är han bara fem år...

Brukar - Burkar
Fortfarande - Unfarande
Koncentrera - Konctrarera
GPS - Pingjass
DVD - bedide

Det var några.  Jag kommer nog på fler framöver.

Inatt ska jag stänga sovrumsdörren och stänga katterna ute. Seth sover bredvid mig på en madrass, så det går ju bra att stänga dörren. Annars är det svårt att höra honom om han drömmer, eller ropar eller så, så när han sover i sitt rum är det svårt att ha stängt. Han får sova inne hos oss nu, för han är orolig skrutten och om det då hjälper honom att sova hos oss, så får han göra det. Vart skulle jag då komma med att vi ska ha dörren stängd? Jo, katterna är hemskt rara och söta, men de stör nattsömnen varje natt med sitt busande. Det går bra fram till 4 tiden, men då kommer de igång och lever rövare. Om man har ett glas med vatten på nattduksbordet, så åker det antagligen ner, eller så hittar de en strumpa att jaga runt med, eller någon av Seths leksaker eller helt enkelt sig själva. När de är ensamma hela dagarna känns det dumt att stänga ute dem hela nätterna också, men som sagt, i natt blir det så :) När katterna steriliserades tänkte vi att de nog skulle bli lugnare, men veterinären trodde inte det, med tanke på hur livlig - särskilt Gandalf är. Hon hade rätt. Det märks ingen skillnad :) Knäppa, men härliga katter.

Ha ha, vad har jag skrivit om... Ja ja. Jag är trött, så det blir lite rörigt och utan röd tråd.

Jag hoppas du får en skön och bra helg där du får göra något du tycker är roligt och "återhämtande" (är det ett ord?) för dig!!!


Visar en härlig vinterbild på Sethponken, som han kallas av sin morfar och morbror:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0