Katter och Rådjur

Hej igen. Långt uppehåll nu igen. Sorry för det. Helgen har varit fullspäckad så jag har helt enkelt inte hunnit blogga. Kom du ihåg att ställa om till sommartid? Det gjorde vi och vips fick vi lite mindre sömn, men det gick bra. Igårkväll var jag dock oförklarligt trött så jag somnade runt 21:30, vilket egentligen för kroppen var 20:30... Konstigt, men väldigt skönt.

Idag har Seth fått köpa sig en cykelhjälm och cykeln han fick i födelsedagspresent har tagits fram. Efter middagen tog Seth och jag oss en promenad/cykeltur och det var så skönt!! Jag fick inte ta kort på honom... han ville helt enkelt inte och det får jag ju respektera. Däremot har jag tagit kort på katterna igen :)

Här är Frodo på en av favoritplatserna. Denna fåtölj fick vi efter Stefans farmor. Den ingår i en hel soffgrupp. De är jättesköna. Vi har funderat på att sälja dem, men börjar ångra oss. Kanske får fåtöljerna följa med till vårt nya hem.


Frodo och fåtöljen.

Gandalf ville nosa på kameran... Rolig min hon får :)

När jag lagt Seth såg jag denna familj gå förbi vår trädgård. De var allt som allt fem stycken, men jag fick dem inte på samma kort.




Våra grannar, längst bort på gatan matar dem, så de håller ofta till i området. Det värsta är att det även finns räv och lodjur som stryker omkring här, pga rådjuren. Hoppas innerligt att de låter våra katter vara ifred.

Nä, nu ska jag umgås med älskade maken, som precis kom hem från Masarnas årsmöte. Ska se om jag även läser ut en superbra Elisabeth George bok. Jag fick tips av min kusin, Sophie, att hon skriver bra böcker och det gör hon sannerligen. En bok på 700 sidor som jag läst på ett par dagar nu... Har svårt att släppa den när jag väl börjar :D

Hoppas du mår bra och att början på veckan varit bra!!!
Kramar

Kommentarer
Postat av: Susi

Hej, minns inte om jag kommenterat förr, har läst din blogg etttag, gillar den. Så fina katter ni har! Men är Gandalf en tjej? (hehehe)

2011-03-28 @ 23:15:34
URL: http://www.livetmusikochceliaki.net
Postat av: E-K

Hej Mia!

Har faktiskt tänkt på de där möblerna nu när ni är i rensartagen. Det känns synd, tycker jag, att göra sig av med Lisas grejer, så om ni vill kan vi "magasinera" dem tills ni får plats igen. ...om vi kommer på nåt sätt att få hit dem, då...

2011-03-29 @ 09:41:51
URL: http://emmakaka.blogg.se/
Postat av: anonym

jag skrev i ett tidigare inlägg att jag och maken skulle se på en sibirisk kattunge. I lördags tingade vi en söt kattunge.Om 8 veckor får vi ta hem den, och om fyra veckor ska vi ner och hälsa på den igen. LÄNGTAR!Du har så fina katter, hoppas att allt är bra med er.´Tänker på er och ber för er. Kram från anonym.

2011-03-29 @ 12:51:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0