Dalahäst

Härom dagen kom Seth hem med den här fina tavlan:

Jag tycker den är jättefin! Seth är inte mycket för att sitta och måla, men denna har han faktiskt lagt ner tid på! Han blir mer och mer för att sitta och skriva och så och det tycker jag är kul! Jag är ju själv en pysselmaja, så nu kan vi sitta tillsammans (när vi kommit till lägenheten, för nu är alla såna grejer nerpackade...).

Igår var Seth och Stefan och hälsade på i Seths nya skola i Örebro. Stefan tycker också det känns jättebra. Seth hade varit lite blyg och vi är så ovana vid det, men samtidigt är det ju inte konstigt när allt är så nytt.

Imorgon kommer ungdomarna hit och grillar och spelar brännboll. Ska bli suveränt kul! Hoppas att jag kan återkomma med bilder och sånt på lördag! Imorgon hinner jag nog inte blogga för det är sista gången för Shalom, kören jag leder, och sedan kommer som sagt ungdomarna hit.

Ha en bra kväll och fredag!!!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Men vilken fin häst. Duktig kille. ja visst är det kul att pyssla, jag är en riktig pysseloman när ajg orkar.

Tack för dina fina ord på min blogg ,det värmde så mycket ssk som jag haft en så dålig dag i dag att jag ropat till Gud att nu måste det vända. Hoppas du får en fin helg och att sången får lyfta din själ. Kramar Kristina I Umeå

2011-05-20 @ 19:28:49
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Kaela

Avsked gör ont - tänkter när jag läste dina fina ord om dina vänner att varje möte i sig bär ett avsked....de flesta möter vi för en tid- men de följer med oss för alltid i hjärtat.



Kram!

2011-05-23 @ 08:31:22
URL: http://kaela.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0