11-11-11

Jo, jag är nog inte ensam om att skriva dessa ettor idag. Coolt, tycker jag att dagens datum bara innehåller ettor (när man förkortar det förstås och tar bort 20..) Det händer ju inte än på 100 år och det är lååååångt till dess, mina vänner.

Igår var jag på körövning! LOVE IT! Dodai är en kör för folk i studentåldern. Jag var med i den förra gången vi bodde här i Örebro. Det är alltså åtta år sedan jag gick med i kören. Varje torsdag träffades vi och sjöng. Några gånger fick jag hoppa in som körledare, när körledaren hade opererat knä och lite sånt. Det var spännande och utvecklande! Varje jul hade vi julkonsert, som var mycket uppskattade. Jag var med i fyra år och sen flyttade vi... Kören finns fortfarande, men med annan körledare. Julkonserterna är fortfarande otroligt uppskattade!
Nu tycker jag att jag kanske inte är i studentåldern längre, men jag älskar ju fortfarande att sjunga i kör. Så jag blev helt överlycklig när Sara, körledaren, skickade ut mail och sa att man kunde vara med i kören inför julkonserten i år. Jag sa direkt att jag vill vara med! Wow, vad kul! Så i torsdags började vi öva och den 11/12 är det konsert i pingstkyrkan här i Örebro. (Kl 18,00 tror jag, men jag återkommer om det.) Välkommen!! Det kommer bli hur bra som helst!

Nä, jag är ganska tom i huvudet nu... Det har varit en lång vecka. Hm...det känns som det var någon mer jag ville skriva om, men jag kommer inte på det... Så jag får nog lägga ner för ikväll! Hoppas du får en bra helg!
Du är älskad!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0