Spagettiben och simskola

Hej hopp!
Hi hi, idag satt ett par tanter i korridoren på mitt jobb och pratade när jag gick förbi. Jag såg att de tittade på mig och så hörde jag hur en sa: "De är så söta med sina spagettiben och långt hår..." Spagettiben. Oh, det tar jag som en komplimang, jag som känner mig mest som en korv :) 

Ikväll var Seth och jag på simskolan. Han ville att jag skulle ta kort och det gjorde jag och nu har jag klippt ut honom, eftersom jag inte vill lägga ut de andra barnen. Så bildkvalitén är inge vidare.





Nu ska jag umgås lite med min man, som precis kom hem.
Kram påre och hoppas du har det bra!

Kommentarer
Postat av: Kristina

kommenterar här Ni verkar bliv väl omhändertagna i er nya församling o det är ju jättekul. Så viktigt se varann o se dom som är nya. Nu är ju ni i en spec position men ajg vet av erfarenhet att det kan ta lång tid för en pastorsfamilj att landa. Allt gott kram

2011-11-09 @ 14:53:50
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Skrivmoster

Kul med komplimanger där man minst väntar sig det! :)

Han är söt er lille badkille! Jag har läst om konsert och annat också och log när jag läste att Seth uppmuntrade gitarristen! Vilken social och godhjärtad kille ni har!



Jag säger som Kristina, att ni verkar ha kommit in i gemenskapen och blivit väl omhändertagna. Även jag vet ju hur det är att leva i en pastorsfamilj ... Fast det är "ledigare" nu än det var förr. Mera jämlikt och naturligt i umgänge och annat. Det är bra!



Kram och ha en fin helg!

2011-11-11 @ 08:00:02
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0