Tre år!

Tre år!!! Idag har jag bloggat i tre år!!! Oj, hjälpes vad fort det går! 906 inlägg har jag hunnit med att göra. Jag gillar bloggen, för det är min dagbok, även om jag inte berättar allt som händer och som jag tänker och känner. Men det är så roligt att gå tillbaka och se vad vi gjort och lite hur vi mått! Det bästa (hihi) är när Stefan och jag diskuterar saker som hänt och han kommer ihåg fel och jag kan visa i bloggen att jag kommer ihåg rätt ;)!

En av de första bilderna jag la in på bloggen var från fars dag 2008

Seth är så sjuuuukt söt. Och stolt över strumporna han köpt till Stefan. Där var han bara två år, skulle bli tre någon månad senare. Liten blir stor...

Den första som kommenterade min blogg var min bror! Det är lite coolt, för han är inte direkt den som kommenterar bloggar... kanske om de är träningsbloggar iof... men det kan man inte säga att denna blogg är haha.

Nu något helt annat...
När vi tittade på filmen Alpha och Omega, som vi hyrde i lördags, utrupade Seth glatt när de här två dök upp i rutan: "Men det där är ju Emma-Karin och Christian"!!
Ja, jag förstår vad han menar...:)




Orginalet...(Stefans bror och svägerska).



Ja, du får själv säga om du håller med... Hihi!

Får se nu då om det blir tre år till av bloggande... Det skulle vara roligt att höra vilka ni är som varit med från början - typ...
Kram på er!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Grattis på treårsdagen! Jag har inte följt bloggen från allra första början, men rätt länge vid det här laget!

2011-11-14 @ 19:01:53
URL: http://www.livet-enligt-johanna
Postat av: Lovisa

Jag har varit med från dag 1 :o) Men det vet du ju redan ;o) Så söt Seth är på kortet...ja, det är han ju fortfarande...eller förlåt, jag menar cooool ;o) Jag hoppas på 33 år till, minst! Kram på dig

2011-11-14 @ 19:05:51
Postat av: Emma-Karin

:D

2011-11-14 @ 20:14:01
Postat av: Jonas T

Hej Mia! Jag följer inte exakt alla inlägg, men bra många. Jag tror att det är bra att ventilera sina tankar ibland. Jag orkar inte blogga parallellt (för tidningen och privat), men nog finns det alltid något att skriva om? Ett tips är att skriva i december i form av en adventskalender, på något bra sätt? :) Ha det kanon!

2011-11-14 @ 21:34:16
Postat av: Bonnfrua

Seths kommentar var bara så BRA!!!

Grattis bloggen till 3 år!



Kram

2011-11-15 @ 07:40:04
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: Cissa

Jag har inte varit med hela tiden men väl drygt halva. Jag tittar in (nästan) varje dag och kommer fortsätta göra så för jag tycker att din blogg är väldigt trevlig och det är spännande att följa ert liv!



Kram!

2011-11-17 @ 22:04:52
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0