Stipendiekonsert och annat

Inatt var en sån där natt då jag inte sov så mycket som jag egentligen behöver. Jag vaknade före 4, antingen av att Stefan snarkade eller att Frodo kom och "trampade" på mig. Hon ställer sig ofta på ett av mina ben eller min mage och trampar och trampar. I vilket fall som helst så kunde jag inte somna om. Jag försökte i en timma sen tänkte jag att det bara är dumt att somna, för om man sover en timma där på morgonkvisten, blir jag iaf bara tröttare när jag vaknar. Så jag gick till soffan och la mig och läste istället. Men sisådär runt 5.45 slumrade jag till i en halvtimma. Sen var det dags att gå upp. Jorosåatte... Jag har varit rätt så trött idag. Dagen på jobbet har gått i 500 ungefär så jag har inte hunnit känna efter hur trött jag är förrän jag kom hem. Så snart ska jag faktiskt lägga mig...
Jag ska nog bara läsa lite till och spela lite Wordfeud med mamma först :)

Ja, just det, igår var vi i kyrkan på förmiddagen och efter det var vi hos Cilla och Johannes och åt mat. Sen for vi på konsert i kyrkan. Det var nämligen dags för Utbultstipendiet. Det delas ut till någon kristen musiker och jag tror det var för 13:e gången i år. Samuel Ljungblad var visst först ut med att få det... Och honom har det ju gått bra för. I år fick en riktig hårdrocksgitarrist det och han rev av några sånger tillsammans med en sångare. Carl-Johan Grimmark heter han och har tidigare spelat i gruppen Narnia.
Seth satt längst fram i ca 45 minuter innan han tröttnade och vi fick gå och sätta oss i barnrummet (som är jättebra för man ser jättebra och hör bra, men folket i kyrkan hör inte oss :)) Innan vi gick ut tog han lite kort med min mobil.


Det syns inte, men detta är Roland Utbult när han sjunger en sång.


Han tog kort på sig själv också :)

Konserten var slut efter två timmar och då hade Seth och Alva lekt tillsammans i barnrummet, men också lyssnat och dansat till den musik som spelades. Efter konserten stod vi och pratade och då gick stipendiaten förbi Seth, som sa till honom: "vad duktig du var på att spela". Sant och så bra att han redan lärt sig att uppmuntra andra, för det är viktigt! :)

Nähä, nu ska jag lägga ner datorn för idag.
Hoppas du får sova skönt inatt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0