Skateboard och annat!

Idag var det loppis på Seths skola när jag hämtade honom. Vi har också lämnat in grejer. Pengarna går till ett skolbygge i Kenya. Precis som pengarna från välgörenhetskonserten jag var på häromsistens. Lite leksaker kom med hem som han valde tillsammans med sin kompis Julia, och så en vinterjacka som jag valde.

På skolgården träffade vi Robert, Meja och Lucas. De flyttde in till stan i helgen och bor nu ca 400 meter från oss. Så vi tog sällskap hem och vi följde med och tittade på deras superfina lägenhet. När vi var där fick Seth Lucas gamla skateboard. Du skulle sett hans min! Oh så glad han blev. En riktig skateboard som ska med ut till kusin Hugo nästa gång, eftersom det finns en skateboardramp där. Hm.... Vet inte om modern fixar att han åker i rampen än ;), men det är ju bra om han övar :).

Nu ska vi se om en hostande och snörvlande pojk kan somna. Jag skickar med en mörk bild från när han satt och lekte med en ny bil från idag och hade hela billådan med gamla bilar bredvid sig i soffan.

Så ett superbra citat som jag såg idag:
"Ge barnen kärlek, mer kärlek och ännu mer kärlek - så brukar folkvettet komma av sig själv."
Astrid Lindgren


Kommentarer
Postat av: Susanne

Jaa!! Underbart citat, och så sant!! Astrid Lindgren var klok hon.

2011-10-07 @ 12:01:57
URL: http://www.susi.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0