Vår helg

Okej här kommer lite fler bilder från helgen. Jag ber om ursäkt för den suddiga kvaliten...
Efter filminspelningen åkte vi till IKEA för att hämta en ny lampskärm till vår stora lampa i vardagsrummet. Vi passade på att köpa nya kuddar till soffan och lite växter och ljus. Det är svårt att låta bli, liksom, när man är på IKEA.

Vi åt köttbullar, surprise... Och prinsessbakelse till efterrätt för 2 kr styck :D.





Jag berättade häromdagen att Seth fick en skateboard och den måste ju förstås testas och åkas på. Nu bor vi mitt i stan... Det åker bilar hela tiden på de asfalterade vägar som finns. Men vi har en gågata precis utanför... Där kan man åka fram och tillbaka, fram och tillbaka. Nu kan han ju inte ta sig fram själv än, men han sparkar sig fram och så drar vi honom så att han ska hitta balansen och kunna påverka vilket håll han "styr" åt.


Stefan och Seth på vår lutande gågata.


Lite mys...

Igårkväll kom Tompa och Johanna hit och åt kvällsmacka, spelade spel och pratade. Lovely!!



Gandalf la sig tillrätta hos Tompa.

Idag har vi varit i kyrkan. Johanna och jag sjöng idag igen, eftersom det var svårt att få tag på någon att sjunga. Det var sportgudstjänst, eftersom det ska starta en sportkonfa, med ett lag med innebandytjejer. Härligt!!

Imorgon ska Stefan iväg på älgjakt. Jag kände för lite godis...hmhm...så jag gick iväg till affären och köpte det och korv och bröd till Stefan. Jag klär mig sällan färgglatt, men insåg att jag visst var det nu i eftermiddag. Mörkblått nagellack, rosa fejkuggs och en illröd tröja/jacka... haha.


Ja, det var vår helg det. Vi är lite slitna och trötta och Seth blir inte av med sin förkylning och blir hängig stundvis, men eftermiddagen har varit riktigt soft, så det är skönt! Nu har han visst badat färdigt så lite kvällsmat är nog på sin plats :). Bäst jag går och fixar när Stefan hjälper Seth.
Kram påre!!!

Kommentarer
Postat av: E-K

Men det översta kortet! Stefan ser ju ut som Seth, ju! :)

2011-10-09 @ 19:49:06
URL: http://emmakaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0