Ännu en dag till ända...

Imorse fick vi sova längre. Ända till 7.15, dessutom sov jag vidare för en gång skull och det var skönt. Nu är vi hängiga alla tre, så det har varit skönt att bara ta det lugnt idag.
Seth leker mycket med sina magneter han fick av mormor och morfar för några år sedan. Han tar fram dem då och då och leker i timmar med dem.



Seth hade inte feber, bara lite hög temp idag så han fick åka till Hugos kalas på eftermiddagen. Han hade jätteroligt, men jag vet inte om det var så smart för när han kom hem hade han feber igen. Jag vet, klumpigt av oss...


Seth klädd för disco och Frodo som gäspar stooort (syns lite dåligt...) Lägg märke till de olika färgerna på Seths strumpor. Jo, det skulle vara så idag, sa han och ja, då fick det väl va så. Tyckte inte att det var något att bråka om...

Hoppas vi piggar på sig till imorgon igen. Då kommer nämligen min syster med familj till bror och har med sig massor kräftor, så vi syskon med familjer ska träffas för kräftfest. Hoppas vi är tillräckligt pigga. Jag äter inte kräftor, men jag är gärna med på kräftfest :) Får se vad Seth tycker om kräftor... Stefan älskar det, men det blir inte så ofta att han äter det, eftersom inte jag gör det. Det blir ju inte att vi köper hem kräftor och myser här hemma.

Har inte så mycket att berätta, eftersom dagen spenderats mest i soffa och säng... Har i och för sig spenderat en del tid med att tänka på mycket jag är tacksam för här i livet och på saker som hänt  - både svårt och lätt - genom åren. Det är bra att summera ibland. :) Jag får återkomma till detta när hjärnan fungerar bättre ;).

Hoppas du haft en bra lördag! Önskar dig en skön söndag också!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0