FReDaG

Härliga Fredag!!! Oh, vad skönt det är med fredag och helg. Vi har inte jättemycket inplanerat i helgen och det är skönt. Jag ska gå på en välgörenhetskonsert imorgon kl 18 i vår kyrka. En av de som ska sjunga är min favorit Frank Ådahl. Det är Seths skola som håller på att samla in pengar till ett skolprojekt i en by i Etiopien. Barnen hittar på olika saker för att få in pengar. Seth skulle gå en boxningsmatch sa han, för att samla in pengar... Eh, var fick han den idén från???
Vi ska gå och panta alla våra flaskor och lägga i den sparbössa vi fått från skolan. (frivilligt försås). Seth har lagt lite av sina sparade pengar i den också. Nog ska vi kunna hitta på lite idéer för att få ihop pengar till barnens skola!

På söndag ska vi förstås till kyrkan. I september är våra gudstjänster kl 16. Efter mötet ska ungdomsråde med respektive med hem till oss på kvällsmat. Det blir roligt!

Kom ihåg att i helgen vila, ta hand om dig och kanske bara vara... Det behöver man för att orka med vardagen och alla krav som ställs på oss. Kanske du ska ta en promenad för dig själv, gå ut och fika med en vän, ligga i soffan och läsa eller titta på TV, eller något annat du kan göra utifrån dina förutsättningar i din livssituation. Jag ska försöka unna mig en helg utan stress och utan massa planer... jag återkommer om hur det går :)


Trevlig helg från en trötter...

Kommentarer
Postat av: Kristina

låter som en härlig helg. Hoppas du och ni får det superbra och hinner med vilan. Kramar Kristina

2011-09-09 @ 23:48:19
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Johanna

Önskar dig en trevlig, lugn helg!

Postat av: E-K

Haha, snyggo! :D

Längtar efter en så'n helg - hoppas din är bra!

2011-09-10 @ 21:13:04
URL: http://emmakaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0