Här, men trött

Oj, oj, det har varit fullt upp ett par dagar, så jag har inte hunnit skriva. Här är ett axplock ur de senaste dagarna:
I tisdags började Seth på simskola. Det var riktigt roligt. Han var som fisken i vattnet ;). Vi var lite osäkra på om han hamnat i en för svår grupp, eftersom han inte gått på simskola förut, men fick ändå börja i fortsättningsgrupp. Det var de som håller i simskolan som satte honom i den gruppen utifrån att han är väldigt vattenvan. Stefan och han har ju varit på badhuset hur mycket som helst. En av tjejerna i hans klass går i samma grupp och det känns bra! Efter simskolan möttes Stefan och jag i kyrkan och han tog med Seth hem och jag övade med några tjejer inför söndagens gudstjänst. (Vi ska sjunga alltså).
I onsdags åkte Stefan på en kryssning tillsammans med andra processledare i den pastorsakademi som alla pingstpastorer går i. Jag skulle på föräldramöte, så fina Helena - som numera bor här i Örebro, men är från Avesta - var barnvakt. Jag kom hem sent och då låg Seth och sov så skönt i Stefans säng... Helena berättade att Seth kört lite med henne hi hi. Vi har våra procedurer på kvällen. Ofta vill han ha sin värmedyna att ligga på. Mormor har gjort en stor härlig värmedyna åt honom nämligen. Sedan brukar vi be Gud som haver och sedan tacka för dagen och tacka för sånt vi vill tacka för och ber om olika saker vi vill be för. Efter det sjunger vi "Nu i ro, slumra in" och killar honom på ryggen samtidigt. Detta visste förstås inte Helena, men Seth talade om hur allt skulle vara. Han blev nästan lite förvånad när hon inte killade honom på ryggen (vilket hon inte visste att hon skulle) så han sa till henne att sjunga och killa. Hon kan inte den sången, men hon sjöng Gud som haver, istället och det var han nöjd med. Ha ha. Han är inte blyg sådär inte.

Ikväll tar vi det rätt så soft. Stefan kommer hem någon gång sent ikväll och det ser vi fram mot :D.

Hm... hjärnan har gått på högvarv hela dagen på jobbet, så nu finns det inte mycket kvar i den haha. Behöver ladda om mina batterier nu så då passar en soft kväll med min skrutt hur bra som helst!

Hoppas du har en bra torsdag!! Imorgon är det fredag JIPPI!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0