Nu, sen och lite annat

Hejsan igen.
Nu har Seths sista sommarlovsvecka påbörjats. Han ser fram mot att börja första klass och är riktigt stolt när han berättar det för folk som undrar hur gammal han är.
Han vill ju ha långt hår, men det behöver ju ändå frissas till lite under tiden det växer ut så idag gick vi till en frisör och klippte till det lite och naturligtvis fick han färg i håret också :).
 
Nyfrissad.
 
Han har ofta sällskap av någon av katterna var han än är och idag var det Frodo som kom och låg hos honom stundvis. Just på detta kort kom hon till honom när han blev ledsen för att det inte gick så bra att spela tv spel, som han ville.
Polare.
 
Idag har vi köpt tvättmaskin. (Halleluja). I nya lägenheten finns inget tvättrum i närheten, utan man måste gå en bra bit för att tvätta och jag är lite för lat för det. Så nu har vi köpt oss en tvättmaskin. Och när Stefan och Emil hämtade den och bar upp den till vår lägenhet, så var Seth och jag i lekparken.
Tänk att vi kommer ha en stor, fin lekpark precis vid huset vi kommer bo i. Det känns så bra! Det var flera familjer och barn där och lekte och jag bytte till och med telefonnummer med en mamma där. Känns jättekul!
 
Vi trivs ju jättebra i den lägenhet vi har nu. Den är stor och fin och ligger mitt i centrum så vi har nära till allt. Men vi har ju saknat grönområde till Seth och att vara ute och promenera i. Det kommer vi få nu. Hurra!
Såhär ser det ut när man tittar ut genom våra fönster på "framsidan" idag, så du förstår ju att det är svårt för Seth att vara ute och leka.
Såhär ser det ut på baksidan nu och i nya lägenheten. Bakom kullen är lekplatsen. Korten är tagna från balkongen i vår lgh nu och i nya lgh.
 
På lördag går flyttlasset - eller det som är kvar av det - vi har flyttat ganska mycket redan. Tex är köket flyttat och uppackat. Men de håller fortfarande på att renovera tre av fyra rum, så vi kan inte flytta fler grejer förrän de är färdiga med renoveringen.
Ja, nu blir det nog en del om flytten här i bloggen, men den handlar ju om min vardag och den är ganska mycket fylld av flytt nu...
 
Tack än en gång för att du följer mig och min familj i vår vardag!!! Jag är ödmjuk och tacksam inför att du gör det!
Kram

Kommentarer
Postat av: Kaela

Grattis till en ny lägenm och välsignelse över flytt och boende!

Kramar!

2012-08-14 @ 12:14:11
URL: http://kaela.bloggplatsen.se
Postat av: Bella

Så mysigt du verkar få det! Jag blir så glad!

2012-08-14 @ 13:44:16
URL: http://appelrosen.blogspot.se
Postat av: Johanna

Lite skillnad på utsikt! Jag tror ni kommer få det jättebra!

Postat av: E-K

Bra rubrik!
Och bra utsikt som väntar!

2012-08-14 @ 20:37:49
URL: http://emmakaka.blogg.se
Postat av: Jenny

Så härligt för er, grattis! Som före detta Örebroare så blir jag lite nyfiken på var ni tar vägen... ;) Kram Jenny

2012-08-14 @ 20:46:27
URL: http://ebifamiljen.blogspot.com
Postat av: Pastorsfrun

Oh tack för alla kommentarer! Det känns jättebra att flytta. Området heter Tybble. Upp mot universitetet. Många säger att det är ett bra område :)
Kram

2012-08-14 @ 21:21:01
URL: http://Pastorsfrun.blogg.se
Postat av: Jenny

Okej, trevligt. Jag gick nian på Almby skola, inte alltför långt ifrån. :)
Kram!

2012-08-15 @ 20:15:53
URL: http://ebifamiljen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0