Radiosporten

Idag mina vänner har jag lyssnat lite på radiosporten och det händer inte ofta. Men jag tycker det är roligt med OS, så nu på eftermiddagen lyssnade jag lite. Vissa kommentatorer är hur bra som helst, men så finns det de som är mindre bra... En av dem sa hela tiden "USAtjejen", inte amerikanskan eller personens namn. Usatjejen hit och Usatjejen dit. Oj, vad jag fnittrade. Det lät väldigt roligt (och lite störigt).

Jag har inte så mycket mer att berätta en dag som denna. Seth har det bra hos mormor och morfar och äter i detta nu Ärtsoppa. I detta hem bjuds det inte på denna rätt, men Seth gillar det väldigt mycket och hade önskat det dagen till ära. Jag måste nog börja köpa hem så han får äta det oftare, men eftersom jag själv avskyr det och Stefan aldrig pratar om att äta det, så kommer jag inte ihåg att köpa hem.
Stefan, Tobbe och Thompa är iväg och flyttar vårt förråd. Så snällt att de hjälper till. Nästa lördag går flytten helt och hållet. Just nu håller det på att renoveras i vår nya lägenhet så vi kan inte flytta dit saker, men förrådet går ju bra att passa på att flytta.

Ha det så gott!!! Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0