Akuten tur och retur...

Förmiddagen denna nyårsafton flöt på ok. Jag var trött och yr men det är ju inte så konstigt. Vi sov till 9 allihopa efter några vakna timmar där på natten. Seths mage har varit lugn idag så det var nog sista genomköraren hoppas vi. Min mage är också lugnare idag.
Stefan åkte tillbaka till Västerås och jag började göra lunch till Seth och mig. Jag var så glad för jag har ju inte orkat göra ngt sådant på flera dagar.
Helt plötsligt fick jag synbortfall på stora delar av ögonen. Jätteotäckt. Jag sökte på det och det stod på 1177 att det kan vara migrän eller havandeskapsförgiftning. När det inte släppt efter en timma ringde jag 1177. Där sa de att ingen skulle våga säga att jag ska avvakta utan det var bara att åka till akuten. Marcus var snäll och skjutsade dit oss och jag ringde Stefan så han fick komma hem igen. Seth följde med mig och personalen var amazing med honom och han var hur tålmodig och duktig som helst!!

Efter några timmar fick vi veta att mina levervärden inte är så bra. Därav kliet på kroppen. Jag ska därför till vårdcentralen på onsdagmorgon och ta nya prover -på fastande mage! Hua, det är ju inte så kul att inte få äta på morgonen då jag inte kommer ur sängen utan att äta. Men det ska nog gå bra.
Däremot har ju inte det ngt med synbortfallet att göra... De hittar ingen förklaring till det. Däremot ska jag höra av mig direkt om det återkommer. Även om jag mår illa och får ont i magen igen så ska jag höra av mig men till förlossningen.

Ja, så det var vår härliga nyårsafton ;).

Det känns skönt att ha blivit uppkollad och få bli uppföljd på Vc i veckan.

Nu är Stefan hemma och vi har fixat lite olika typer av mat till oss som vi dukat upp fint på brickor. Maten intas i sängen, eftersom jag inte kan sitta mer nu. Vi tittar på Madagaskar 3 och myser. Snart ska vi äta glass och fruktsallad.
Det positiva med detta är att vi firar nyår tillsammans som familj för första gången sedan 2007/2008 och då hade Stefan magsjuka. Haha vilken familj vi är.

Min önskan inför 2013 är hälsa till kropp och själ för hela min familj! Att Gnutten ska må bra och att förlossning osv går bra. Att vi får vara till välsignelse för människor som finns omkring oss. Att vi ska ta oss ännu mer tid för varandra i familjen och med vänner.
Jag brukar inte ge nyårslöften, men jag önskar och vill försöka att göra vad jag kan för att ge mer av min tid till familj och vänner och andra människor som kan behöva den. Men också att ta hand om mig själv till ande, kropp och själ!

Tack för att du flöjt mig detta år, hoppas du vill hänga med nästa är också!!

Tack mamma och pappa för blommorna förresten!! Det värmde gott o hjärta


Kommentarer
Postat av: Marie

Min kompis har haft daliga levervärden under sina graviditeter och konstiga symptom, bl a svullenhet och klada. (Det saknas svenska bokstäver pa den här datorn). Ville bara säga att det inte maste vara nagot direkt farligt även om det inte är hälsosamt heller.

2012-12-31 @ 19:15:25
Postat av: Kaela

Ber för dig och det lilla undret i din mage - och önskar ett innerligt fint år - när allt blir precis så som du/ni drömmer om och längtar efter!

2013-01-01 @ 19:15:11
URL: http://kaela.bloggplatsen.se
Postat av: Anne

Bär er med mig i böner och tankar!

2013-01-01 @ 20:42:35
Postat av: Pastorsfrun

Tack snälla för er uppmuntran! Känns fantastiskt!! Kram

2013-01-01 @ 21:03:47
URL: http://Pastorsfrun.blogg.se
Postat av: Signhild Skrivmoster

Önskar och ber för ett Gott Nytt 2013!
Kram

2013-01-02 @ 08:41:17
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se
Postat av: Anna

Tänker på dig nu och då och ber för dig om kraft för var dags behov. Ang synbortfallet så kolla med en optiker, kan vara ögonmigrän. Jag får det ibland och det är helt ofarligt men obehagligt. Kram Anna

2013-01-03 @ 22:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0