Jamen varför inte?

Sista dagarna har jag mått riktigt dåligt. Det är ju inte så skoj att skriva om eftersom jag mår dåligt hela tiden nu och jag känner mig tråkig och tjatig när jag tar upp det hela tiden. Men sedan juldagskvällen har min mage varit ur balans och jag har fått springa på toa dag som natt. Seth har oxå varit krånglig i magen, men vi båda kan äta och Seth är pigg mellan varven.
Så igår blev jag jättedålig med jordens magvärk och kaskadspya. Men sen släppte det av och jag kunde äta igen. Alltså ingen vanlig magsjuka här. Men jag har fortfarande ont i magen och är sängliggandes helt och hållet. Och så har jag börjat hosta och har ont i halsen också.
Seth har sprungit på toa hela denna natt, men är förhållandevis pigg och har ätit frukost.
Ingen annan vi firade jul med är dålig i magen, däremot är flera förkylda.
Jag undrar vad det är för konstigt vi åkt på.
Vet du, vi har inte varit friska vid jul och/eller nyår sedan jag började blogga. Någon av oss tre har varit sjuka och jag har fått vabba när Stefan varit borta och jobbat.
Igår kom han hem och tog hand om mig och Seth eftersom jag var så dålig och idag åker han senare till Västerås än vad som är tänkt. Där ska han vara till på tisdag, så jag hoppas vi piggar på oss.

Nu blev det ännu ett trist inlägg, men senare idag ska jag göra min traditionsenliga årskrönika. Det tar en bra stund att föra så antingen publiceras den idag eller imorgon :).

Stor kram


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag håller också på att fila på årskrönikan!

2012-12-29 @ 10:35:32
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0