Jullov!

Ikväll blir det fredagsmys med hela familjen. Ljuvligt. Det är så sällan, så jag njuter när det blir. Det är fjärde kvällen på rad som Stefan är hemma denna vecka! Helt otroligt gott. Idag är han ledig och är ledig till torsdag nästa vecka. Så gott. Sen jobbar han ju hela nyår, men det gör inget. Hellre nyår än jul för min del. Nyår firar nog Seth och jag, som vanligt med Lovisa och Marcus. Stefan är i Västerås på ungdomskonferensen Unite. 
 
Vi började dagen med att åka och handla det som vi ska ha med i matväg till jul. Vi hade även lite ärenden "på stan", så det blev lunch på Max. :). Väl hemma har vi tagit det lugnt, packat och städat. Imorgon åker vi iväg till Kisa för julfirande. Längtar!!
(Om det är någon tjuv som läser detta och ser att vi ska vara borta, så är det ingen idé att komma hit, eftersom vi har folk som kommer vara här, då vi har katter som behöver tas om hand.)
 
Igår fick jag ju en så fin blomsterbukett. Eftersom den inte kommer leva när vi kommer hem igen, så gjorde jag om den till ett litet blomsterarrangeman i en mugg och oasis. Det blev lite mycket blommor, men jag vill ju njuta av dem. Så jag tänkte ta med dem till Kisa helt enkelt :) och det är lättare att ta med dem som ett blomsterarr än i bukett. 
 
Bilden gör den inte rättvisa och som sagt, mycket blommor på liten yta... 
 
Om du, som vi, ska ut i jultrafiken i helgen: ta det lugnt och försiktigt och ha gott om tid på er. 
 
Ha en lovely fredagskväll!!
Kram

Kommentarer
Postat av: Kaela

ha en riktigt skön jul!

Kram

2012-12-22 @ 14:34:43
URL: http://kaela.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0