Kalasdag

Hjälpes vilken lång dag det blev idag! Fylld av braiga saker, men nu har jag så ont så jag nästan gråter och mår förstås illa, men som vanligt är det värt det! Får se hur dagen imorgon blir...
 
På förmiddagen tog vi oss genom snöyran till Adolfsbergsgården, där vi fixade ordning inför anstormningen av Seths klass. Det var tre uppspelta och glada barn som väntade på kompisarna!  Det var maskerad för de som ville klä it sig. Seth var Erik Saade ;). 
 
Det blev presentöppning, korv, lekar, tårta, chips och så godispåsar förstås. 
Jag hade ju fixat en del innan så jag satt mest under kalaset (blev till och med tillsagd att sitta och ta det lugnt;)). Det gick så smidigt när vi var fem vuxna som hjälptes åt. Och det märks att Seth är i en klass där de trivs med varandra!! 
 
När det var färdigstädat hoppade vi in på Max och åt "middag". Sen skjutsade vi Seth till Therese och Erik och själva åkte vi på en amazing julkonsert i pingst i Kumla. Deras kör sjöng tillsammans med Frank Ådahl!! Helt ljuvlig konsert!! Duktiga sångare och musiker och så bra sånger så jag rös och fick tårar i ögonen om vartannat!! 
Efter det hämtade vi upp Seth i kyrkan där det var tacos och julpyssel. Hur härligt som helst! 
 
Men nu är vi trötta hela bunten. Seth vaknade dessutom kl 5 imorse eftersom han var så upprymd över kalaset ;). Så efter en låååång dag för honom så sover han nu gott i sin säng och jag är på god väg att göra som han men i min egen säng! 
 
Här kommer lite bilder från dagen, huller om buller som vanligt... 
 
Hoppas din dag varit bra!!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0