Klä granen

Hej go vänner. 
Jag hade tänkt skriva om detta med att vara gift med en pastor, men jag är helt enkelt för trött för att samla tankarna till något vettigt nu. Mår inte så bra, som väntat, men har även blivit rejält förkyld med hosta osv. Jag har sovit en hel del idag och mest legat i sängen och tittat på Vinterstudion. 
Seth har också varit hängig idag och ville vara hemma och eftersom Stefan och jag också är hängiga så blev det så. Ovanligt för att vara oss, men ibland behöver man nog vara det. Tyvärr missade vi ju Kalasjulfesten i kyrkan, men vi har haft det gott här hemma också. 
Vi har klätt julgranen. Vi har en stackars svart/silverglittrig plastgran, som vi köpte förra året. Eftersom vi inte firar jul hemma så blir känns det onödigt att ha en riktig gran. Men det är roligt att klä denna gran också och julmusiken var förstås på och Seth blir ju uppspelt, precis som jag :). Hi hi. Min kille det. 
 
Bilden gör den ju inte rättvisa, men när det är släckt och bara stjärnorna och granen lyser, så är det riktigt härligt. Vi satte oss i vardagsrummet med glögg och saffransskorpor och myste en stund. (Tills jag var tvungen att gå och lägga mig igen...)
 
Hoppas din helg varit bra!! Nu är det snart jul och jullov för barnen och lite extra ledigt för de flesta vuxna (som inte går på schema då...). Något att se fram mot, för många. Jag ser fram mot julfirandet tillsammans med familjen och födelsedagsfirandet för Seth den 25/12. Japp, för dig som är ny här, så fyller han år på juldagen. Han var beräknad till den 24/12, men kom en dag sent, som tur var. Nu får han ju ändå en egen dag som alltid firas med familjen, antingen på min eller Stefans sida. 
 
Stor kram!!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hur många veckor in i graviditeten är du nu? Krya på er!

2012-12-09 @ 19:37:09
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com
Postat av: Pastorsfrun

Jag är i v 24... Och så tung och otymplig. Är lite orolig hur jag ska kunna gå i slutet av grav... Visst fick du sitta i rullstol i slutet på din sista grav? Det är min skräck... Tack för kryapådiget :) kram

2012-12-09 @ 19:53:22
URL: http://Pastorsfrun.blogg.se
Postat av: Maria och Maria

Stort GRATTIS i efterskott på Anna-dagen önskar Dom andra två Annamariorna :)KRAM!!

2012-12-10 @ 12:35:40
Postat av: Pastorsfrun

Haha tack mariorna!!! Jag tänkte allt på er igår :) Kram

2012-12-10 @ 16:54:20
URL: http://Pastorsfrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0