Lite av varje, lite av räv.

Oj oj, idag har jag legat i sängen heeeela dagen. Är så förkyld och illamående så jag orkar visst inget. Stefan är iaf tillbaka och jobbar nu så det är ju skönt (och förfärligt tomt, nu när vi varit hemma båda två en hel vecka). När Stefan hämtade Seth, tänkte jag ta tag i mig själv och laga lite mat till oss, innan Stefan skulle iväg igen. Men vad händer då? Jo, spisen går sönder. Nu är det ju grymt skönt att vi hyr för det är ju bara att ringa och säga till, så imorgon kommer de och tittar på spisen. Men det blev ingen mat idag. Seth fick en Billys Pizza och jag åt youghurt och macka. Sisådär bra middag, men svårt att göra något när spisen är trasig. 
 
Igår, eller om det var i förrgår, tog jag några roliga kort på Stefan och Seth. De är så lika ibland att man bara kan skratta åt dem. De är alltså inte arrangerade utan jag tog spontana kort:
 
Och naturligtvis är en av katterna (denna gång Gandalf) med och myser. 
 
I lördags när Lovisa, Sofi och jag hade vår T-day, byggde Seth och Stefan upp bilbanan, Seth fick i tvåårspresent. När vi bodde i huset hade vi den framme en del, eftersom det fanns ytor då. I förra lägenheten kom den aldrig upp, men nu har vi ett rum, som vi inte är i särskilt mycket, så där byggdes den upp och den upptar heeeeeela golvytan. 
 
När jag körde lite med Seth så fick jag mycket beröm av honom, för han tyckte jag var såå duktig. Sötskrutt. Han trodde nog inte att gamla morsan kan köra såna där grejer :).
 
Uttrycket som är rubriken på detta inlägg... är det någon av er som känner igen det? (Förutom ni i familjen, som hört det lika mycket som jag ;)). 
Min mormor sa så när hon t ex lagade mat och man frågade vad det var i. "Lite av varje och lite av räv", blev ofta svaret... Ett roligt uttryck, som väcker många positiva känslor, tycker jag.
 
Ta hand om dig!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0