Sju år idag

Kl 6:00, exakt, vaknade en glad Seth! Han fick vänta en stund på att bli firad, men han är ju van vid det, eftersom vi alltid firar med fler än bara vi tre, eftersom vi alltid firar med familj.
Kl 7:30 kom hela konkarongen och sjöng för honom. "Happy birthday" hade han bett oss sjunga :). Han hade även önskat sig en tågtårta, förstås.

Lovisa hade köpt en clonedräkt till honom från dem och denna har han önskat sig i över ett år. Jag sa till henne att den där kommer han nog vilja ha på sig hela dagen och det har han haft!

Till förmiddagsfikat kom gammalmormor, gammelmorfar och farmor. Vi hade fixat riktigt barnfika med marsmallowes och maränger osv.

Sen har dagen bestått av lek för barnen och prat för vuxna. Tyvärr har Molly bara blivit sämre och sämre så Marcus och Lovisa åkte in till akuten i Linköping. Det får ni läsa mer om på hennes blogg, som du hittar här vid mina länkar bredvid. De är nu på väg hem igen och ska tillbaka senare ikväll. Usch stackars dem och Molly. Hon har blivit jättedålig och är inte alls sig lik.

Innan farmor åkte hem åt vi tårta och även denna gång var det en tågtårta. :)

Seth är nöjd med sin dag. Stefan och han har dessutom suttit och byggt ihop ett stort Starwarslegoskepp som han fick igår.
Nu ska vi snart äta smörgåstårta. Smaskens!! Men barnen får prinskorv ;).

Nu skriver jag från min telefon och då kommer korten lite huller om buller, men jag har skrivit på dem vad de visar, så håll till godo :).

Hoppas du haft en bra dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0