Fotboll

Idag mina vänner, har vi en glad kille här hemma. Han har nämligen börjat på fotbollsträning idag. Det är något han önskat själv och vi har kollat runt lite vad som finns. Idag är en bra dag, eftersom Stefan är ledig på måndagar och vi lite mer kan dela på att följa med. I och för sig kommer nog detta bli Stefan och Seths grej, men jag får följa med när Stefan är borta, som t ex nästa vecka, då det är Pastorsakademin hela veckan.
Nu tillbaka till Seth. Han var så glad och sprallig och sjöng och gnolade mest hela kvällen efter. Tänk, nu tränar han fotboll, precis som hans stora "idol" Victor i Avesta :).

Har egentligen inte så mycket mer att berätta idag. Jag känner mig fortfarande pigg, vilket är en total lycka! Såhär pigg har jag inte känt mig sedan början av december. Att fortfarande ha lite energi kvar när man kommer hem från jobbet är så härligt! Hoppas så innerligt att detta håller i sig nu!
Jag kan ju i och för sig berätta (känsliga läsare kan sluta läsa nu!) att jag hade en kattspya i sängen i morse när jag vaknade... Det är något att berätta för er som inte gillar katter hehe. Den var vid mina fötter, som tur var och det är första gången det händer, men fräscht var det inte!! Joråsåatte... de är goa att ha den mesta av tiden, men inte alltid...

Ha det gott min vän!

Kommentarer
Postat av: Annika

Tack för att du kommenterade mitt inlägg. Jag blev jätteglad. Hoppas att du också har vackert väder och mår bra.Här i Boden är det strålande sol och +11 grader varmt. skönt,och skönt att det är ljust längre på kvällarna.Ha en fortsatt trevlig dag,Gud välsigne dig och din familj. Kram från Annika Eriksson.

2012-02-28 @ 13:55:36
URL: http://annikassibiriskakatter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0