Helgen

En skön helg börjar gå mot sitt slut...
Vi började dagen igår med att åka till Fröken Brogrens veranda för att äta frukost. Mmmm, smaskens vad gott! Härligt att hela familjen är samlad igen. Vi satt där i en och en halvtimma och hade det gott.


Frulle!

Efter det hade vi en shoppingtur till Marieberg och Ikea. Vi köpte bl a skor till Seth, som ska börja spela fotboll imorgon. Som han längtar. :)

På eftermiddagen åkte Seth och Stefan på ishockey. Leksand mötte Bofors i Karlskoga.


Mina boys!!
"Mamma ta ett kort till", sa Seth och gjorde såhär. Men Stefan var snabb och fick upp sina fingrar också ;).


Själv hade jag en skön ensameftermiddag, som jag njöt av i stora drag. Men det får inte bli för mycket sånt, för då trivs jag inte. Men jag gillar att få lite egentid då och då...

Tanken var att vi skulle titta på Melodifestivalen igår, tillsammans. Jag hade förberett grabbarna på detta och att vi kunde titta på Gladiatorerna på playen som idag. När Christer Sjögren och Lotta Engberg sjöng, suckade Seth och frågade om han fick titta på Gladiatorerna istället. Ha ha. Så han och Stefan tittade på det på andra tv.n, så jag hamnade där själv, men jag njöt ändå, för jag älskar verkligen Mellogrejen!!

Idag har vi varit i kyrkan. På eftermiddagen var Seth på kalas hos Lisa och samtidigt var Stefan och jag på ett ledningsmöte i kyrkan. Nu sitter vi och äter "fetmacka", som Seth kallar det. Alltså toastmackor. Smaskens. Jag älskar att ha hela min familj hemma igen!!!

Nu hoppas jag att vi får vara friska ett tag framöver!! Idag mår jag bra och det är skönt! Har inte känt mig såhär pigg på flera månader... Men så har jag ju haft en bra vecka hos mamma och pappa... Jag har läst tre böcker på tre dagar. Det säger lite om hur lugnt och skönt jag haft det!!
Seth och Stefan har börjat nysa och snora, men jag hoppas att det stannar vid det. Enough is enough!!!

Hoppas du får en bra vecka!


Stor kram från en PIGG Maria!!!

Kommentarer
Postat av: Annika

Hej,jag brukar kommentera dina inlägg ibland. Nu har jag skapat en egen blogg. Du får gärna gå in på annikassibiriskakatter.blogg.se och titta. Hoppas att du får en bra vecka. Kram från Annika.

2012-02-27 @ 13:24:34
Postat av: Annika

Hej,hoppas att du också får en trevlig vecka. Jag har skapat mig en egen blogg så du får gärna gå in på annikassibiriskakatter.blogg.se senare idag om du vill. Just nu kommer jag inte in på den sidan,men jag antar att det är så nytt att det kanske tar någon dag innan man kommer in där.Kram från Annika.

2012-02-27 @ 13:45:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0