Here we go again

Jahopp... Nu var vi där igen att Seth har feber. Stackars honom, det är ju bara två veckor sedan. Vi har haft ungdomsrådet i kyrkan här ikväll. När vi satt och åt ville inte Seth äta. Han var varm och rödmosig i ansiktet och iskall om händerna. Men han höll ju ändå igång och dansade och showade för dem. När jag la honom tog jag ändå tempen och mycket riktigt så hade han feber. Så imorgon blir jag hemma och på fredag blir Stefan hemma. Det är synd om honom för imorgon skulle han och två klasskompisar få åka med en fröken till ishallen och åka skridskor vilket han sett fram emot. Nu åker de ju skridskor varje tisdag men det är ju kul att få åka fler gånger. Jag hörde av mig till hans fröken som sa att han sagt flera gånger att han inte mår bra, så det har väl varit på gång... Hoppas han piggar på sig till helgen för då ska vi fira födelsedagar med familjen... Det är så många på min sida som fyller i februari nämligen.

Stefan berättade att en av flickorna i klassen kom fram till honom idag när han hämtade Seth och sa att Seth är den schystaste killen i klassen. Sånt värmer även om jag nog tror det finns fler schyssta killar i klassen :).

När Seth somnat tog vi fram kex och ost och sen har vi suttit och pratat och skrattat. Såna här kvällar är så sköna! Jag tycker om att få skratta mycket åt allt och inget med goa vänner!

En rolig grej är att Seths kusin Molly börjat krypa. Så vill du få se ett barns första krypande steg kan du gå in här:
http://thelifeoflovisa.blogspot.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0