Första skoldagen

...för terminen alltså.
Tänk så fort det går och tänk så gammal man är när man säger så - och menar det!
Idag firade de tre barn som fyllt år under jullovet. Seth som fyllt sex år och två flickor som blivit sju. Det är inte så lätt att förstå hur det kan bli så...
De gjorde chokladbollar som de bjöd klassen på :)
Han fick en fin bok med teckningar från hela klassen. Så fin!!!
image description

Nu är julen bortplockad helt för denna gång... Jag gillar gamla saker så tog jag fram dessa gamla fat och satte lite ljus på:

Hoppas de får vara ifred för katterna bara haha... Duken har min mormor vävt. Jag har flera likadana framme nu. De är så fina och jag uppskattar så jättemycket att ha hantverk hemma. Jag är bortskämd med såna saker, eftersom mormor alltid vävt mycket och morfar svarvat och snickrat och mamma har också vävt en del. Så jag är van att ha hemvävda mattor, dukar och handdukar och hemgjorda lampor, smörknivar osv. Bortskämd... Ja, det kan man säga ;) och jag trivs med det hi hi.

Det blir allt fint och mysigt här hemma utan julen också. Vill bara ta en sväng till IKEA och införskaffa några nya pryttlar... Men det får vänta till nästa månadslön kommit...

Ha det så gott min vän och kom ihåg att DU är värdefull!!


Kommentarer
Postat av: Linda Sköldenström

Ja, visst är det dyrbart med kärleksminnen från de kära! Och än mer när de sen inte finns nära.

Här är julen kvar än. Ska försöka plocka bort till helgen... Men i år tycker jag det är så mysigt och vill gärna ha kvar alla ljus åtminstone! :-)

2012-01-11 @ 05:33:06
URL: http://linda.skoldenstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0