Skräp och disk

En liten fundering:
Så fort Seth har något skräp i handen som han vill bli av med - eller en smutsig strumpa eller liknande - så ger han mig det. Även om han kan lägga tex en använd servett på bordet, eller kan gå till papperskorgen och tvättkorgen själv. Hur kommer det sig att det är så? Känner du som är mamma igen detta fenomen? Naturligtvis kan jag ta hand om skräp och så om vi tex är ute och det inte finns tillgång till papperskorg.

Men så go han är vår Seth. Idag städade jag av ordentligt här hemma och då var han i köket och städade av bänken och diskade för att överraska mig. Nu är det nog så att vi får diska om det han diskat, men det säger jag inte till honom, för det är tanken som räknas :) Goskrutt!!
Jag är så tacksam för min familj!!! Oh vad jag älskar mina killar!!!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Känner igen! Trots att både Oskar och Elvira vet var de ska göra av saker så räcker de ofta dem till mig... Jag brukar säga att jag inte är nån papperskorg, då skrattar de =)

2012-01-12 @ 07:14:07
URL: http://www.livet-enligt-johanna.blogspot.se
Postat av: Cissa

Det där känner jag igen så väl! Barnen kan stå precis bredvid sophinken och ändå välja att gå tvärs över rummet och ge mig skräpet. Enda undantaget är Molly, som älskar att slänga i soporna, både skräp och annat...Kram

2012-01-12 @ 23:37:33
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Minna

Samma här! Till och med godiset de har i munnen som de inte gillar ska ges till mig. Lovely med klibbigt gele i handen eller choklad som spottas ut direkt i min hand. Ibland säger jag till du kan gå och slänga det i papperskorgen kan de titta förvånat på mig som de inte ens vet att den finns. Det komiska när vi är ute är att om min man har skräp eller kvitto gör han likadant som barnen. Här, säger han.Då tittar jag bara på honom och säger jaha vad ska jag med det till. Du kan väll lägga det i fickan eller väskan. Jag: Öh! Du har la egna. Ha ha. En del växer aldrig upp. ;)

2012-01-13 @ 22:26:26
URL: http://minna-tjejmamma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0