Still vab

Ännu en dag i lugnets tecken... Det blev en orolig natt där Seth frös, hade ont i magen och hade mardrömmar. Så vi låg och höll varandra i handen inatt. Stackarn! Det enda vi gjort som krävde något var att gå och hyra film. En av fördelarna när man bor mitt i stan är att det är nära till sånt!

Legot har varit framme idag med men han har mest legat ner på sängen och tittat på film och Disneykanalen. Vi blir hemma imorgon också!
Jag har läst massor. Håller nu på med en bok som heter Lotte av Lesley Pearse. Bra bok och det uppskattas!

Seth kommer med så goa kommentarer ibland! Dels filosoferade han om att det är coolt att man kan gå genom snön som faller... Igår fick jag frågan om jag har ögon på mina knän..? Han funderar även hur det ska gå när han flyttar tillbaka till Avesta och köra och flytta alla saker själv. Jag sa att han behöver bli vuxen först men att vi kan hjälpa honom. "Får man köra bil när man är gammal?" blev svaret på det! Haha!! Såååå gamla kommer vi inte va ju!!! Han funderar mycket den där och har många idéer.

Det är roligt att umgås med denna underbara 6åring! Iaf oftast! Mindre roligt är det precis när man hämtar på fritids och han blir arg för småsaker och man själv är trött och hungrig och bara vill hem... Men det är ju inte konstigt att det är så efter en lång dag och det går ofta över efter ett tag så kvällen ändå blir bra. 😊 Hur hanterar/hanterade du -som har eller har haft barn i hämtningsåldern - hämtning när det blir konflikter och/eller tjat?

Tack än en gång för att du är med i min vardag!! Det känns stort och coolt! Och Sara, tack för uppdateringen om Doris :) Vi saknar henne... Hihi!


Seth tittar på Bolli med pannlampan på...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0