Det är dagarna som är dagarna

Bloggtorka allan!!!
Sitter här och funderar på om jag har något vettigt att skriva, men det har jag inte... Just nu ser veckodagarna likadana ut. Inget nytt under solen, men det är ju det som är vardagen. Och vardagen är dagarna som går och dagarna som går är livet!
Igår började Seths simskola igen. Han var lycklig och så duktig.
Pappa har skaffat sig en iPad, så nu spelar vi Wordfeud för fulla muggar. Jag spelar även mot mamma som har en Iphone. Kul!

Jo, jag kan ju berätta om min fantastiska man igen... Igår hade jag sån huvudvärk när jag och Seth kom hem från simskolan. (Stefan jobbade och var hemma efter 22). Det var min tur att ta disken, men jag orkade helt enkelt inte och hade inte hunnit innan vi åkte till simskolan. Jag tänkte mig att ta den idag när jag kom hem från jobbet. När jag kommer hem idag är maten färdig och diskbänken ren! Wow!! Så underbart. Jag uppskattar så mycket att han gör sådant. Vi delar naturligtvis på det som ska göras hemma, men jag blir ändå så glad när han gör såna saker och särskilt när det är min tur. Jag älskar att få en blomma då och då eller en penna och block (är en nörd jag vet), men jag uppskattar nästan mer när han gör såna saker för mig!! Det är viktigt att hitta de små sakerna i vardagen att göra för varandra!

Hoppas du har det bra min vän!!!
Kramar


Kommentarer
Postat av: Anne-Lie

Hej!

Jag har följt din blogg ett tag nu men idag gör jag min första kommentar hos dig.

Vilken underbar man du har, skönt att få hjälp och mycket uppmuntran/uppskattning. Det behövs i vardagen.

//Anne-Lie

2012-01-18 @ 21:46:28
URL: http://www.skaparrgladje.blogspot.com
Postat av: Veronica

Hej Mia! Det vore jättekul att ses nån dag! En kaffe nånstans kanske? Jag vet inte än hur mina kommande veckor ser ut o så men hör av mig när jag har fått schemat. Kram!

2012-01-19 @ 10:43:39
URL: http://renaramavera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0