Årets första bad...

Hej igen min vän. 
Idag har det varit något bättre väder och det är jag glad för :). Nu är ju vädret något man inte kan göra något åt utan man får ta det som det kommer, men det är klart att det är roligt om man kan njuta av värme och sol när man har semester. Sen så tycker jag förstås att det är skönt med semester hur som hur...
 
Som jag berättade igår åkte vi och fiskade, Lovisa, jag, Hugo, Alva och Seth. Hur mysigt som helst. Pojkarna fick napp tre gånger, men fisken släpptes i igen.
 
Tur att Lovisa kan det där med att sätta mask på kroken och ta hand om fisken efteråt... Jag gillar inte det nämligen...
 
De var så duktiga barnen där på bryggan. 
 
Min fina fina Seth!!
 
Alva är väldigt rolig... När Marcus var ute och sprang tog hon på sig hans glasögon och kom och satte sig vid tv:n och sa "jag ser väldigt suddigt, så jag måste ha glasögon..." Sedan tog hon och slickade på fingrarna och "tvättade" av glasögonen... Ha ha. Undrar just om Marcus kunde se något genom dem sedan.
Härliga Alva.
 
Idag åkte Marcus och Lovisa med barnen och hälsade på vänner i Västervik. Min syster med familj kom hit på förmiddagen. Hanna och Albin ska stanna här några dagar när föräldrarna jobbar. Kusinerna har cyklat, hoppat studsmatta och lekt hela dagen.
 
Vi tog även en tur och badade i en liten skogsjö. En underbar plats. Det var inte särskilt varmt - varken i luft eller vatten -, men det var mysigt och jag tog årets första dopp. 
 
De väntar på att jag ska doppa mig så de kan spruta på mig sen... Hm, de blev allt nerskvätta de också kan jag lova ;). Hi hi. 
 
 
 
När vi kom upp fikade vi (mamma, pappa och Stefan var också med, men de badade inte). Det var lite kyligt i blåsten... Men det var ändå skönt att komma ut lite.
 
Nybadade barn...
 
Efter ytterligare en stunds lek for vi hem igen.
 
Nu sover alla barn och vi vuxna är nog på väg mot kudden också... 
Imorgon far Seth, Steff och jag till Löttorp. Jag längtar! Jag är uppvuxen med att åka till Öland varje sommar, men sedan jag blev vuxen har jag bara varit där någon gång och senast för 11 år sedan... Så jag ser verkligen fram mot att komma dit imorgon.
 
Sov så gott min vän!
 

Kommentarer
Postat av: Kristina

Oj så mkt fina bilder och inlägg du har Man blir så glad för det är så livsbejakande och ni gör så nmkt roligt Ha en fortsatt bra semester Kram

2012-07-16 @ 19:04:14
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0