Kärlek och Speedway

Hur har du det? 
Jag har det bra! Även om jag är superdupertrött när klockan ringer på morgnarna. Eller ringer och ringer, min iphone börjar spela Crystal Lewis sång "The lion and the lamb". Inte helt fel!! Men när killarna ligger kvar och snusar och sover, då vill jag gärna stanna i sängen jag med och fortsätta sova. 
Imorse när jag sa hej då till Seth (vilket är ett måste innan jag går, trots att han sover skönt), sa han "mamma, jag älskar dig" och så vände han sig om och sov vidare. Kan man få en bättre start på dagen??!! Jag har försökt att jag inte ska väcka dem och säga hej då, men se, det går inte Seth med på. Han vill att jag väcker honom innan jag går. Han har ofta svårt att somna om när man väcker honom, men nu har det gått rätt så bra. Det är ju första gången han sover längre, när han också är uppe längre. En ny era i livet :). 
 
När jag kom hem från jobbet igår stod mina älsklingsblommor - alla katergorier - på köksbordet:
Amazing, vilken man jag har!!
 
Direkt när jag kom hem for vi iväg till Kumla, där det var Speedwaymatch, divisiom 1. Vi var där redan vid 17, trots att matchen inte börjar förrän 19. Det var för att Stefan är med en av förarna så ofta han kan, som personlig "peppare/coach/ellerliknande". Eftersom vi bodde grannar i Avesta känner Seth honom också. Han och hans bror går under namnet "Mina grabbar" hihi, som jag tror jag nämnt tidigare. Det blev jättesent, eftersom matchen drog ut på tiden pga banproblem. Han var trots detta, nöjd hela tiden. Han sprang fram och tillbaka, hejade och grejade. Han är väldigt förnöjsam när han har motorer omkring sig och människor han tycker om. Det var skönt för mig med att sitta med "tjejerna" i förarens familj och lapa sol.
 
Han fick låna ett par hörlurar, som han kunde ha på sig när heaten kördes.
 
På banan var det hur många fjärilar som helst. De flydde dock när matchen började, som tur var. Fina fjärilar i mängder.
 
Såhär såg det ofta ut:
Seth sprang mellan filten och kiosken och depån och kollade läget och pratade med Stefan lite. (Han får naturligvis inte vara inne i depån, men kan stå på andra sidan staketet och kolla hur det går).
 
 
Till slut började solen gå ner (som sagt, matchen drog ut på tiden). 
 
En skön dag helt enkelt och det var gott att få vara ute i solen, även om matchen i sig blev tråkig pga all väntan.
 
Idag är Stefan på Speedway igen, men denna gång i Avesta på allsvensk match. För dig som är ny, så är han idrottskaplan i Masarna, så han försöker vara med på så många matcher han kan. 
 
Vi roade oss med att spela Zoospelet innan Sommarlov började på tv:n. Ett mysigt, bra och lätt spel! 
 
Ta hand om dig! Det finns ingen mer du än du! Tänk på det! KRAM!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0