#kindevågsemester12

Hej hej igen.
Semestern fortsätter i stilla? mak. 
 
Jag insåg att jag var väldigt färgglad idag. Gröna skor, gul tröja, rosa byxor och blått nagellack... Ja, ja, det är ju ändå sommar, eller hur :)?!
 
Det hade gått bra för farmor och barnen ute i stugan. Idag åkte vi andra också dit på förmiddagen och det var riktigt härligt väder och barnen var glada och nöjda, nästan hela tiden. 
 
Det spelades en form av brännboll. 
 
Det var fullt med fjärilar bland blommorna, men de hittade även fram till oss så vi fick några bra bilder. 
 
 
Vackert.
 
De satte sig även på våra fingrar och händer. Det var faktiskt väldigt roligt att se dem så nära.
 
Lunchen åt vi ute i solen. 
(Det ser ut som om solen sken hela tiden, men det gjorde den inte. Molnen var många på himlen, men det var ändå sol och skönt stor del av tiden. Precis när det började regna åkte vi hem :).
 
Det hände en liten olycka när vi var där ute och spelade Brännboll så att en glasruta gick sönder. Då är det tur att det finns fina skivor att sätta upp som skydd. 
 
En glad gubbe tittar in :). 
 
Efter lunchen åkte vi till Söderköping och hämtade husvagnen för att åka vidare till Kisa. Vi ska nämligen ha husvagnen till Öland nästa vecka och vi får låna den av Stefans morbror och moster. Hur bra som helst! 
 
På väg ner regnade det och var solsken om vartannat. Regnbågen tittade fram då och då. När barnen var ute och hoppade studsmatta var den också framme, klar och vacker. 
 
 
Bror med familj är också här i Kisa och hälsar på nu. Imorgon ska Lovisa och Marcus iväg ett dygn för att fira sin bröllopsdag så då får vi andra hitta på något skoj här i Kisa. Hoppas vädret är gott så vi kan åka och bada...
 
Kramar från en soffa i Kisa. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0