Mer Bilder

Hej hej i sommaren!
 
Hur har du det?? Är det sol hos dig också?
Vi har haft soliga, härliga dagar här. Det händer något hela tiden och man blir rejält trött, men det är det så värt! Seth stortrivs och han och hans vänner fortsätter ha sina leksamlingar och det fortsätter komma ca 10 st till dem. Coolt.
Ungdomarna har olika turneringar som är roligt att titta på och vi fortsätter vara nere vid stranden på eftermiddagarna. Imorgon sägs det att vädret inte kommer vara lika bra, men vi har haft tre dagar med sol, värme och bad så jag kan inte klaga något!
Jag har samtal då och då med ungdomar som behöver prata och det är också givande. De andra ledarna är så goa och vi är ett gott gäng och jag blir glad ända in i hjärtat när jag tänker på dem, ungdomarna och vilket toppenläger jag får vara en del av. 
 
Sen är det naturligtvis så att man blir supertrött och jag får ont i rygg och bäcken när jag sitter på så hårda bänkar och sover i en husvagn, men det är, som sagt; verkligen värt det!
 
 
Igår upptäckte vi att vår bil såg ut såhär... Misstänker ungdomar från Avesta, men de erkänner inte.
 
Armhävningar måste göras när de kommer för sent till samlingarna. (Det är mycket humor och kärlek när detta görs.)
 
Imorse var det tyst och lugnt på området när jag gick och duschade. Seth var vaken och ute och cyklade vid 7:30. Jag tror han trivdes ute i solen och fågelkvittret var det enda som hördes.
 
Han fick en rejäl sticka i handen och vi tyckte det var bättre att gå till sjuksköterskan på området för att få ut den, för han protesterar aldrig när någon annan gör sånt här, än om vi ska göra det. 
 
Skön eftermiddag vid stranden med mammor och barn och så en Frida ;).
 
Och så förstås mer lek!
 
Nu sover Seth och jag väntar på att Stefan ska komma hit med lite kvällskaffe till mig :) 
Håll tummarna för mig när jag imorgon ska vara med och hålla i ett seminarium. Jag ju inte van vid det, men det ska bli så kul!!
 
Ha det jättebra och ta hand om dig!!

Kommentarer
Postat av: Anne

Så underbart att höra vilka fina dagar ni fått! Måste bekänna en sak. Älskar i mångt och mycket svenska kyrkan där jag är aktiv, men jag saknar den lägerverksamhet som frikyrkorna bedriver. Att där finns samlingspunkter för alla åldrar och önskemål.
Tänker på Nyhemsveckan tex. Ett tillfälle att träffas från olika håll och att kunna samla familjerna. Vi lider brist på detta! Är övertygad om att semiariet i morgon går toppen! Sov nu gott! //Anne

2012-07-05 @ 21:52:49
Postat av: Pastorsfrun

TACK Anne!!!
Stor kram till dej!!

2012-07-05 @ 23:22:34
URL: http://Pastorsfrun.blogg.se
Postat av: Pastorsfrun

TACK Anne!!
Stor kram till dej!!!

2012-07-05 @ 23:23:47
URL: http://Pastorsfrun.blogg.se
Postat av: Johanna

Under sex år på Hampe var jag på morgonsamlingen en gång... Just den gången ropade de upp mitt namn och jag fick en bok, hade jag inte varit där hade jag fått diska. Ibland har man tur!
(Vill tillägga att jag gick på precis alla andra samlingar!)
Hoppas det gick bra med seminariet, det är jag övertygad om att det gjorde!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0