Hemma

Nu är Seth och jag hemma igen. Det är så mysigt att komma hem och få mysa med katterna igen. Seth sa att han blir så glad så att han börjar gråta när han får träffa dem igen. :)
Resan hem gick bra och snabbt. Vi har ätit och nu krypit (heter det så?) till sängs. Tyvärr mår Seth lite illa och ligger lite högt i temp, men jag hoppas det bara är trötthet så han är pigg imorgon när han vaknar.


Sånt här godis är visst populärt nu. Ha ha. En toastol med surt salt i och en klubba som man kan doppa i det sura. Det är humor det... Det var Seths önskan att få en sån innan vi åkte och det fick han.


Såhär såg det ut i förmiddags när hundratals barn träffades och var på "Superhjälteskola". OM du undrar varför det hänger en bild på en get mitt i bilden, är det för att man samlar in pengar till getter för familjer som behöver det (typ som man kan ge en sån gåva via UNICEF, men nu blir det via PMU istället.)

Stefan var upptagen på annat håll när Seth och jag åt lunch. När vi är ifrån varandra brukar Seth och jag skicka kort till Stefan. Inte varje gång, men ibland, bara för att det är roligt... Idag fick han detta från oss:

Snyggt va?

Nu ska jag också säga hej till kudden för jag är trött. Båda katterna håller mig sällskap här. Jag tror bestämt de saknat oss...

Sov gott!!

Kommentarer
Postat av: Annika

Hej, hoppas att du får en fortsatt trevlig vecka och en trevlig midsommar.Hälsningar Annika.

2012-06-20 @ 07:52:09
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se/
Postat av: Annika

Hej, hoppas att du får en fortsatt trevlig vecka och en trevlig midsommar.Hälsningar Annika.

2012-06-20 @ 07:52:49
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0