Båt och Bil

En glad Seth berättade idag att hans och Annas båt vann sitt race och kom i final, men där vann de inte. Han var nöjd ändå, efter en härlig dag på fritids med båtrace och häng i Statsparken. Vi är så nöjda med Seths skola och fritids!!

Jag har också pratat med min fina mormor och morfar idag. Morfar ligger nämligen på sjukhus nu pga infektion. Och då blir ju mormor ensam´hemma. Jag har skrivit om min mormor och morfar förut och de är så underbara!! Vi var ju dagbarn hos dem när vi var små så de har alltid varit ett extrahem till oss. De är rätt så unika som varit gifta i över 64 år. Vilka förebilder!!

Jahapp, har egentlligen inget mer att förtälja denna dag...
Så jag avslutar med en rolig bild, som florerar runt på twitter och facebook nu. Jag tycker den är rolig. Det är min humor det!
KRAM PÅRE!!!

Kommentarer
Postat av: Cissa

Det låter som min mormor och morfar! De har varit gifta i 69 år nu! Helt fantastiskt tycker jag. Jag var mycket hos dem när jag var liten och mina föräldrar jobbade och pluggade samtidigt. Där kände man sig alltid välkommen! :-) Nu är de 87 och 88 år och lever livet till fullo!

Har också sett den bilden på FB, så kul! :-)

Kram

2012-06-27 @ 21:48:32
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0