Sång

Hej hej!
Hur är det en dag som denna?
Idag har jag en trött dag, sådär som det är ibland. Direkt efter jobbet cyklade jag iväg till min sånglektion. Jag var supertrött, men att sjunga ger så mycket energi och jag cyklade därifrån glad och mycket piggare. Musik och sång är så fantastiskt för själen! Nu är det inte bara avslappnande att ta sånglektioner precis, eftersom det handlar om att utvecklas och tänka på nya sätt kring hur jag sjunger. Och ändå ger det så otroligt mycket glädje och energi. Sen att det är en fantastisk människa och sångpedagog som jag går hos gör det inte sämre precis :) Bor du i eller i närheten av Örebro så kan jag varmt rekommendera "Voice" där det finns fantastiska sångpedagoger!

Vår Seth är så go, vilket du får höra om och om igen. Hoppas du inte tröttnar på mitt "tjat" :) Jag är så stolt över honom och han är så otroligt härlig. Han är naturligtvis trotsig och får utbrott och så också, men jag skulle vara orolig om han inte var/fick det. Som jag berättade igår, brukar han lyssna på musik när han ska sova. (Älskar Spotify för då kan man verkligen lyssna på i stort sett vad man vill!) Ikväll var det återigen "Tänd ett ljus" som gällde. Helt fantastiskt när man hör honom ligga i sin säng och sjunga med i denna julsång, som jag inte alls är förtjust i, och det är juni. Men när han sjunger den, är det bland det finaste som finns hihi.


Såhär kan det se ut när min sångfågel tittar på TV. Ha ha

Nu önskar jag dig en riktigt skön kväll!!!


Tack än en gång för att du kommer in här och läser lite om min vardag. Det känns häftigt att du gör det och jag uppskattar det oerhört mycket!!

KRAM


Kommentarer
Postat av: Annika

Hej, här är det soligt väder och varmt. Ikväll ska jag smaka av min gravade lax som jag gjort själv för första gången. Spännande. Ha en fortsatt trevlig kväll. Kram från Annika.

2012-06-13 @ 17:05:21
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0