Trött

Ny dag nya möjligheter... eller hur?

Full dag idag med jobb och sedan direkt till fotbollsträningen med Seth. Stefan var på en synundersökning inför en ögonoperation så Karro var här och var barnvakt tills jag kom hem strax före träningen.

Nu är jag klippt förbi :). Har ju så svårt att börja äta efter att jag varit magsjuk, så jag har inte ätit direkt något idag och det känns när man är i gång. Blir liksom lite yrslig...

Jaja, nu mår jag bra och hoppas det får vara så.

Suddig bild på Seth på träningen:


Kommentarer
Postat av: Annika

Hej, vad bra att det gick över med magsjukan. jag känner mig också trött ikväll. Hade ett kärlkrampsanfall på jobbet i förmiddags. När man tagit nitroglycerin blir man så dåsig. Tack för den fina kommentaren, den värmde. Det går nog bra på torsdag. Tänker på dig och ber för er. Kram från Annika.

2012-03-12 @ 19:29:31
URL: http://annikassibiriskakatter.blogg.se/
Postat av: Anne

Hej igen! Tack för ditt svar om kommentarerna. Uppskattades. Kan bara nämna att när man lämnat den tredje vänliga kommentaren utan att någon lagt märke till en. Det känns så. Så fortsätter man nog vidare till en annan blogg.. Om man inte som jag kollar läget. Jag har ingen bloggadress att lämna.

Vi finns faktiskt fortfarande som bara läser andras bloggar. ;-) Orsaken till att jag skrev nu var eg en helt annan. Jag insjuknade också i eländet. I går kände jag mig som du alldeles snurrig. Jag åt en halv förpackning saltade nachoschips och en timme senare var yrseln borta! Så har jag nu ätit hemlagat potatismos två dagar i rad och det har min mage varit väldig glad åt. Bara två små tips. Det viktigaste är ju faktiskt a t t du äter. Hoppas på en friskare vår för er!

2012-03-14 @ 12:26:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0