Kisemarken och Idhult

Hej igen kära vän!
Oh, vilken härlig dag vi haft idag! Det har i och för sig regnat mest hela dagen, men vi har haft det gott ändå. På förmiddagen gick vi ner på Kisemarken. Det är ju inte mycket att se, eftersom det är mycket skräp och många saker som återkommer hela tiden, men det är även lokala grejer och det gillar jag.
Seth på en åsna för 20 kr. Pengarna gick till ett skolprojekt i Keneya och det gillas!
Där fanns också kaniner att titta på.
Lite shopping blev det också, särskilt för Seth.
Efter middagen åkte vi ner till min mormor och morfar och drack kaffe. Det är alltid lika mysigt att träffa dem!! Min mormor och morfar, som vi var dagbarn hos och som man under tonåren åkte till på helgerna för att "vila upp sig lite" :) Hos dem var man alltid välkommen!
Mina fina, goa morföräldar!
Jag ville även ta ett kort på Seth och mig, men Seth ville inte att jag skulle vara med på det, men jag smög mig med ändå hihi!
När vi kom hem från dem, behövde Stefan jobba lite, men vi andra åkte till Idhult. Ett fint naturreservat här i Kinda. Oh, så vackert det är där! Det är så det nästan gör ont i hjärtat! Vi åkte genom ösregn på väg dit och det var lite mulet när vi kom dit, men sedan tittade solen fram. I Idhult växer orkidén Adam och Eva. Sällsynta, vackra blommor! Nu kommer massor bilder därifrån. Jag mår så bra av att vara ute sådär i vår vackra, underbara natur!!
Detta är den gula versionen av Adam och Eva. Det finns även Lila.
Seth och blommorna i motljus, när Seth hoppar från en sten.
Härligt hopp igen från sten.
Ja, det var en del från vår dag!
Stefan och Seth tittar på Speedway, man nu är det allt dags att jag lägger Seth. Kram kram på dig!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0