Lek och fötter

I eftermiddags fick jag ett sms från Stefan där han sa att han och Seth skulle till Karl-Johanparken och undrade om jag kunde möta upp där efter jobbet. Och visst ville jag det. Där var två av Seths klasskompisar med pappor så det var fullt ös!

Väl hemma tog jag mig ett fotbad. Skönt!! Naturligtvis ville Seth vara med så det blev fyra fötter i den lilla baljan. Mysigt!

Nu är det hockey som gäller och sen sova. Jag är trött...

Kram kram!!


Kommentarer
Postat av: Cissa

Åh, vad härligt det är med fotbad! Jag och Molly gjorde som du och Seth häromdagen ute på altanen och det var hur skönt som helst!



Kram

2012-05-07 @ 22:54:16
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Kristina

Så har det gått några dar sen ajg tittade in beroende på att min ork varit mikroliten, men ajg tänker på er ändå. Ser att Seth varit sjuk igen, stackaren. Har han dåligt immunförsvar eller är det alla dagisförkylningar som tar honom? Hoppas han får hålla sig på benen ett tag nu. Ni verkar verkligen ta vara på tiden med Seth,,jättehärligt för det går så fort och plötsligt är de 17 år. Men vår 17 åring är fortfara.nde en sån kramgo kille och vill göra saker med sina föräldrar så det är skönt Ha det gott kram

2012-05-08 @ 15:33:05
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0