Mors Dag

Grattis alla mammor därute!!! Vi/ni är hjältar, varje dag!!! Vi är viktiga och bra!!! (Sen känner man sig inte alltid så förstås, men det är vi!!)
Stort grattis till MIN fantastiska mamma, som är den bästa!! Min förebild på så många sätt! Jag älskar dig!!!

Stefan kom hem ca 3.30 från Göteborg inatt. Vid 7-tiden vaknade Seth och gick och gav honom en stor kram. Efter en stund gick de upp för att göra frukost till mig. Lovely. Färska jordgubbar i youghurten. Smaskens!!
Nu ska du få se vad jag fick i present!!!

Ha ha, katten fick jag på köpet...
Det är ett elpiano!!! JIPPI!
Det låter ju som en riktigt dyr morsdagpresent, men det var såhär att vi har varit och tittat tillsammans och jag har sagt vilket jag vill ha. Vi hade tänkt gå och köpa det närmsta veckorna, men så överraskade Stefan mig med att ha köpt det. KUL! Jag slapp bära och "pappersarbetet" kring det. Gissa om jag blev glad.
Jag fick också en bok av Marie Ljungstedt. Seth hade gjort en skattkarta som ledde fram till ett paket med näsdukar hi hi. Jag blev så härligt firad av mina killar. LOVE THEM!!!

Kartongen som pianot låg i blev en rolig leksak för Seth.



Den kan användas till många olika saker... Han ser lite sur ut, eftersom han inte ville bli störd i leken.


Ser ni en katt nere vid lådan och en uppe på bokhyllan. De har full koll på Seth och Gandalf som var med där nere, ville gärna vara med i det Seth gör.

När pianot var uppackat åkte vi till Björkenäsgården i Hampetorp och var med på mötet där, eftersom Kumla, Odensbacken och Örebro pingst har gemensam konferens där varje pingsthelg.
När vi kom hem från det bjöd killarna ut mig på middag. Underbart!!





Min fina!

Igår satt jag ute i solen en stor del av dagen och idag ser jag ut som en kräfta, ungefär. Aj aj, men oj, vad skönt det var igår. Jag kände aldrig att solen tog så mycket - som vanligt såhär i början av solsäsongen.

Kräftan Maria. Ha ha.

När vi kom hem därifrån blev det mer lek i lådan för Seth medan Stefan och jag möblerade om lite så vi får plats med pianot.


Hallå, är det någon där!?

Japp, det var det... Vilken tur ;)

Nu är det Mästarnas Mästare, så nu säger jag hej då för denna gång. Många bilder på kartongen blev det, men men, det är så kul att se vad som blir roliga leksaker...
Och så måste jag förstås visa mitt fina piano!


Stor kram!!

Kommentarer
Postat av: Mummen

Tack och kram.

Grattis till pianot , härligt för dej. Ni verkar haft en fin och

skön dag. Kram

2012-05-27 @ 20:30:01
URL: http://mummen. blogspot.com
Postat av: Annika

Åh, vad glad jag blir att du blev ordentligt firad på morsdag.Vilket fint elpiano. Hoppas att du får en trevlig vecka. Nu går jag på semester en vecka. Hoppas att det blir fint väder. Kram från Annika.

2012-05-27 @ 21:35:21
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se/
Postat av: Anne

"Klart tjejen ska ha ett elpiano!" :-) Glad för din skull! Måste underlätta så mycket som du musicerar och sjunger tillsammans med andra också. När man blivit för röd är det jätteskönt med aloevera gele. Finns bra på apoteken. Har precis smort in mig..

2012-05-27 @ 22:48:57
Postat av: Johanna

Ibland funderar jag på varför man köper dyra presenter till barnen, när en kartong kan vara så otroligt rolig att leka med!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0