Hajk och vikt

Hallojsan!!
Hoppas du haft en bra start på veckan. Visst är det skönt att det är en röd dag mitt i veckan!! Jag och Seth följer med Stefan och ungdomarna på Hajk på torsdag till lördag. Det blir bra. Jag ska hålla i ett av undervisningspassen och det ska bli spännande. Det var länge sen jag gjorde det så lite nervös är jag allt. Jag jobbar ju med att prata hela dagarna så det ska nog gå bra ändå ha ha. Jag ska sätta mig och förbereda det när Seth har lagt sig ikväll.
Det ska bli roligt att vara med. Seth ser också fram mot det. Han är ju van vid att umgås med folk i olika åldrar så han kommer trivas med att få vara med ungdomarna en hel helg. Det är ju så ofta som Stefan är borta och jobbar knasiga tider, så det är bra när vi kan vara med honom också. Dessutom blir det bra att lära känna ungdomarna bättre!

Jag måste visa två bilder på Stefan och mig. Det ena är taget i mars och det andra i början av maj. Ser du skillnaden på Stefan?! Det skiljer 12 kg på de olika korten och nu har han gått ner några till. Bra jobbat tycker jag. I samma veva opererade han ögonen så nu ser han hur bra som helst. Det är som att jag fått en ny man :).
Jag har också gått ner i vikt, men inte lika mycket, men jag är glad och det fortsätter neråt :)
Jag vill understryka att viktminskningen inte har med utseende att göra utan om mående och hälsa. Det kan bli många följdsjukdomar av övervikt, man blir lätt trött och orkar inte så mycket. Fför Stefan handlar det också mycket om ryggen, som han har så mycket bekymmer med. Han har inte heller lika mycket smärta sedan viktminskningen.
Min fina man.


Kan inte låta bli att visa det här fina kortet på en fin Gandalf...

Här kommer en bild till på mitt hår.

Nu ska jag sluta tjata om det, men jag är grymt nöjd med färgen. Den får nog bli kvar ett tag!

Nu till något helt annat.
Den här bloggen handlar ju om mig och mitt liv, men med mig följer ju även familjen, eftersom de är så enorm stor del av mitt liv. Just nu skriver jag mest om mig och Seth. Stefan finns naturligtvis med i vår vardag, men vissa perioder arbetar han mer än andra perioder. Ibland är det även mindre lätt att vara pastor, och pastorsfamilj, och det påverkar oss ju såklart. Det som är oerhört skönt är att vi som familj har det så gott tillsammans och mår bra. Stefan och jag har ett härligt förhållande och vi stöttar och älskar varandra. Genom allt!

Nu hoppas vi på fint väder inför Kristihimmelfärdshelgen och hajken!! Jag hoppas också du får en skön och bra helg!!
Kram Kram

Kommentarer
Postat av: Cissa

Vad härligt det låter med hajk! Kul att ni kan få hänga på! Då hoppas vi på fint väder i helgen för er!



Kram!

2012-05-15 @ 20:58:15
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Kristina

vad härligt med lediga dagar, hajk och att få gemensamma upplevelser. Förstår att det kan bli många ensamma kvällar o helger när ens man är pastor, minns det ju från min uppväxt o ser den nu med, med en man som är diakon. Det blir mkt jag o min son på såna tider. Kramar till er o dig

2012-05-15 @ 21:39:56
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Annika

Tack för din kommentar, det var roligt. Hoppas att du och din familj får en trevlig hajk tillsammans med ungdomarna.Lycka till med undervisningspasset.

Ha det gott. Kram från bodensaren.

2012-05-16 @ 04:00:08
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0