Farsdag

Hej hej.
Hur har din helg varit?
Igår hade vi ju en skön dag, som du vet. På kvällen hade jag dock så ont i mina fogar att jag knappt kunde gå. Ha ha nu ska du få höra. Vid 22 tiden fick jag smsa Stefan och kolla när han trodde han var hemma, för jag vågade inte gå på toa innan han kom hem, pga att det gjorde så ont. Jag visste inte om jag skulle kunna resa mig upp. Hjälp så tokigt. På något sätt fastnade höfterna och jag kunde inte gå eller något. Läskigt. Han kom iaf hem vid 23 tiden och då hade det släppt av lite för då hade jag legat med benen högt ett tag och det verkar som det hjälpte. Ha ha, hur ska det här gå? Det är ju över fyra månader kvar... 
 
Så till faderns dag idag :)
Imorse gick jag och Seth upp och fixade frukost. Ägg och räkmacka blev det och så en köpt tårta som vi köpte igår när vi var ute och handlade. Jag hade tänkt att vi skulle äta lite cupcakes, men Seth ville så gärna bjuda pappa på tårta, så då fick det bli så. 
Det var så mycket räkor på så han orkade inte äta upp hela :)
 
Han fick en aeropresser och ett godfindyrt kaffe till det. Och så en tröja, som Seth valde. 
"Världens bästa pappa äger", står det på tröjan. Sen är det alltså en aeropresser, som ska göra riktigt gott kaffe. Han är ju en kaffefantast min älskade man, så han har nu denna, en Nespressomaskin, som står på jobbet (som den goda frugan också gett honom) och så har vi ju en fin kaffemaskin här hemma. Ja, why not, när man nu älskar kaffe i olika smaker och former. Jag tog en liten liten klunk av kaffet han fick idag och hjälpes vad gott det var. Tyvärr mår jag ju mer illa när jag dricker kaffe så det blir nästan aldrig att jag dricker, men en klunk var fantastiskt gott. 
 
Stefan har även hunnit med att predika idag. På eftermiddagen for vi till Mosås för att planera vår systers kommande 40 årsfest. 
Mysigt att träffas igen för det var länge sedan.
En suddig bild på Mollybus och Marcus. Hon sitter och äter en godisbit och njuter i fulla drag. Det är en liten godisnjutare den där :).
 
Nu ska vi njuta av en actionrulle, som vi hyrt. 
Ha det så gott!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Cissa

Usch, det där med fogarna låter inget roligt alls. Jag har haft likadant under alla mina graviditeter och varit sjukskriven från början till slut. Med Theo och Molly testade jag akupunktur och var oerhört skeptisk innan men smått desperat så jag gav det en chans och det funkade faktiskt! Inte så att jag blev helt smärtfri men jag kunde i alla fall röra mig lite på egen hand, visserligen med kryckors och trochanterbältets hjälp men ändå. Kunde tom köra bil vissa dagar! Jag vet inte om du här testat det redan (är inte lika aktiv på bloggläsarfronten som jag brukar just nu pga krångel med min sköldkörtel) men om inte kan det kanske vara värt ett försök?

Kram

2012-11-11 @ 21:32:25
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0