SNÖ

Ja, idag kom första snön!!! Hurra! Det började som regn -ett ihållande kallt ruskregn. Men nu har det lagt sig som lite snö. Hurra!

Seth är hemma med feber idag oxå. Han pendlar mellan att ligga i sängen och att fara runt... Han är jättesvår att få i ngt att äta när han har feber... inte ens en hel glass åt han upp, men lite keso äter han nu och det är ju alltid något.
Jag piggnade till lite framåt lunch, efter en otroligt jobbig natt och morgon. Men nu har jag bytt gardiner och satt fram stjärnorna :) Lycka för en sån som mig.

Jag är normalt sett väldigt effektiv, men nu är jag allt annat än det. Ta ner gardiner, stryka de nya, lägga sig att vila, sätta upp de nya gardinerna, sätta fram stjärnan, lägga sig att vila osv osv osv. Jag fortsätter imorgon igen :).

Seth hjälpte till när jag gjorde iordning Adventsljusstakarna. Mysigt! Och det blir inte precis som jag vill hela tiden, men det är bara bra. Det ska synas att han hjälper till. Imorgon ska han få pynta sitt eget rum, när vi först städat i det lite ;).

Hoppas du har haft en bra dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0