Matte och annat

Hej på er. Idag är jag piggare och det är skönt. Jag kommer få göra ett ultraljud på min gallblåsa för att se om det är några stenar där.
Tydligen är det så att man kan få gallsten under graviditet och att det inte kommer tillbaka efteråt. Jag hoppas på det.

Stefan åkte till Uppsala igår och kommer hem imorgonkväll. Det känns lite tomt, men vi har det bra Seth och jag.
Igår gjordes både läs- och matteläxa. Jag tycker han är duktig Seth. Han tycker att matte är roligare än att läsa, men läsningen går bättre och bättre.

Idag har jag mått väldigt illa och sovit stora delar av dagen. Det är ju skönt att Seth är på fritids och har kul där, för jag är ju inte det roligaste sällskapet på dagarna.

Hoppas du har en bra vecka so far!!
Kram


Kommentarer
Postat av: Cissa

Vad skönt att du mått bättre i dag! Men det där med gallsten under graviditeten är ju inget roligt. Min syster hade det under båda graviditeterna och var riktigt dålig, hon kunde inte ens sitta ned och kissa. Som tur är har hon inte kännt av något alls, vare sig mellan eller efter graviditerna. Jag hoppas verkligen att det blir lindrigt för dig!

Visst är det kul när barnen börjar behärska både matte och läsning och andra saker i skolan. De blir ju plötsligt så stora! Theo här börjat med engelska nu och nu går det ju inte att prata hemlisar på engelska längre, som icecream och annat... ;-)

Kram

2012-10-03 @ 20:16:37
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Sölvi

Hejsann...
Vad söt han är,din lilla pojke...! :)
Önskar er en trevlig och välsignad helg../Sölvi

2012-10-05 @ 21:03:31
URL: http://kristenbloggen.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0