9-11

Minns du vad du gjorde idag för 11 år sedan? Då när man fick höra att två flygplan kraschat in i Twin towers och ett vid Pentagon.
Det gör jag. Jag gjorde min terminspraktik på socionomutbildningen på ett ungdomsboende i Alingsås (där vi bodde då). Vi satt och tittade på nyheterna och pratade med flera av ungdomarna om vad som hände. Det var helt ofattbart, det som skedde. Något man inte sett eller trott skulle kunna hända.
Jag tycker det är ofattbart att människor kan vara så onda. De ser sig nog inte som onda,utan som några som har rätt att döda för sin sak och att ett visst offer krävs. Men för mig är det ren ondska - såsom det är i så många krig och terrordåd. Usch! Att man vill andra människor illa, det är något jag inte förstår - eller vill förstå kanske.
 
Nog om det.
 
Idag kom Lovisa hit en stund. LOVELY! Hon håller på att skola in Molly på dagis och måste denna vecka finnas tillgänglig, men inte vara där på dagiset. Så idag kom hon hit och låg här på sängen tillsammans med mig. Hon hade köpt med sig gofika och gosallad och så tittade vi på film. Jag hyr film från Lovefilm nu. Det innebär att jag får tre filmer och så fort jag skickar tillbaka dem får jag tre nya. Det är bra att ha det så nu, när jag har en så inaktiv vardag och har TRÅKIGT! Vi tittade iaf på Bridesmades och det var en feelgood film om vänskap och kärlek med mycket humor.
Tyvärr tog jag inga kort på detta, men däremot när vi var ute och gick en liten sväng. (Jag har bestämt mig för att försöka ta en liten promenad varje dag även om jag mår kräkilla).

Det börjar bli höst och jag älskar det! Den kalla, höga luften som kommer. I och för sig har det varit varmt här och inte hög luft utan kvalmigt, men jag gillar hösten ändå!
 
På eftermiddagen kom farmor en liten liten sväng då hon hade några ärenden i stan. Och det var ju tur för hon är ju lågstadielärare och hjälpte Seth med läsläxan. Perfekt!

Full koncentration...
 
Hur har din dag varit? Jag hoppas du har det bra!
Stor kram!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Scrollar genom bloggen för att läsa ikapp mig och inser att jag missat något stort!! Grattis till er och hoppas ni kan njuta lite mitt i oro och illamående. Ta hand om dig och stor kram från mig! <3

2012-09-11 @ 20:44:47
URL: http://ebifamiljen.blogspot.com
Postat av: Johanna

Jag kommer ihåg att jag kom hem från jobbet, satte på TV:n och blev sittande på golvet framför TV:n länge och tittade på det hemska som hände.

Skönt att du kunde komma ut på en liten promenad, det blir jobbigt i längden att inte komma ut.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0