Ännu en dag...

Hej hej.
Ännu en dag har gått... Mamma brukar trösta mig med det nu när jag mår såhär dåligt. Ännu en dag mindre tills jag mår bättre.
Jag har blivit stor som ett hus redan. Det ser ut som om jag är i sjunde månaden och jag är i tredje... No fun kan jag tala om. Hur ska detta sluta? Med Seth och Silas var jag också stor fort men inte riktigt såhär. Oj oj. Det är inte kul att jag redan vantrivs i min kropp... Men det är ju inte så mycket att göra ngt åt, eller hur? Jag äter ju jättemycket eftersom det är det som hjälper mot illamåendet och jag kräks inte så mycket att jag förlorar det jag äter. Jag äter inte massa onyttigt utan mest frukt, men det ökar ändå min kroppsvolym. Men det är ju verkligen ett i-landsproblem... Har man inte större bekymmer så har man inte så mycket att klaga över... Men man lever med sig själv varje dag. Men det är också bra att sätta sina egna bekymmer i perspektiv ibland. Jag har ju en bloggvän, Kristina, som bl a lever med sin cancer varje dag och den kamp det är. Eller en annan bloggvän, Jenny, vars dotter har eb, vilket innebär sår och blåsor på hela kroppen på den lilla tjejen. Som sagt det är bra att sätta sig själv i perspektiv ibland. Då har jag det inte så illa ändå. Mitt mående får ju ett slut och det är senast i början av april och vikten kan jag gå ner igen sen...
Men vet du, det är skönt att få gnälla av sig lite också och så tycker jag att det måste få va.
Tack för att du står ut :)
Kram


Kommentarer
Postat av: Cissa

Som en vän till mig, som hade förlorat sin mamma i cancer, sin sjuåriga son i en trafikolycka och själv var döende i cancer, "man lever i sitt eget liv, där ens egna problem och bekymmer påverkar, det går inte att jämföra sådant för det finns alltid någon annan som har det värre"

Kram!
P.S. Angående din storlek, så kan jag bara tillägga att när jag väntade Molly, så började folk kläcka kommentarer om att det är väl snart dags när jag var i vecka 15... D.S.

2012-09-12 @ 23:51:46
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag säger som Cissa, man ska inte jämföra för det går inte. Man kan möjligen jämföra med sig själv... Jag gnäller över triviala saker som en jobbig förkylning eller att jag är missnöjd med min vikt. Men jag tänker också som du, det finns alltid någon som har det värre. Också för oss som lever med EB i familjen. =)
Jag hoppas att tiden du har framför dig ska gå snabbare och lättare än den gått hittills. Kram kram!

2012-09-13 @ 21:08:09
URL: http://ebifamiljen.blogspot.com
Postat av: Kristina

Det är klart du ska få berätta hur det är, det är inte klagan det är information. Att må illa konstant är tärande, det vet bara dom som själva gjort det. Ber o hoppas att det ska vända snart för dig.
Om du hittar bra filmer på lovefilm får du gärna tipsa. Jag var med ett tag men fick bara hem dåliga filmer, dvs dåliga val, så jag gick ur. Många Kramar

2012-09-14 @ 13:52:30
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0